Copy
GELUKKIG NIEUW JAAR

Op zondag 5 januari was de Nieuwjaarsreceptie en werd er geproost op een sportief en succesvol nieuwjaar. De voorzitter gaf een presentatie over een aantal zaken die de revue gepasseerd zijn afgelopen jaar. In het kort dat er hard gewerkt is aan ons nieuwe beleidsplan door een geweldige groep enthousiastelingen. Er druk gewerkt is om de club financieel gezonder te maken en dat de financiële bijdrage daar goed aan bijgedragen heeft. Dat de maandagavond-clubavond weer is ingevoerd op de eerste maandagavond van de maand en iedereen daar meer dan welkom is. De vereniging weer een voorzittersoverleg kent. Onze nieuwe website draait en de nieuwsbrief weer wordt rondgestuurd. Er hard gewerkt is aan het werven van nieuwe leden door de wervingscommissie en jongste jeugdcommissie. Er een rookbeleid is voorbereid en deze is ingevoerd per 1 januari 2020. Er een Ceres team bij is gekomen. Het btw verhaal van verenigingen is veranderd, waardoor er een aantal zaken moeten en kunnen veranderen, waaronder het opheffen van de stichting SEHB.  Op de club het cashless betalen is ingevoerd per september 2019. En een heel belangrijk punt dat er commissies, vrijwilligers en aanpakkers nodig zijn om de vereniging draaiende te houden en dat we zo blij zijn met alle mensen die al iets doen voor de club, en dat we er hard aan werken om te kijken hoe dit het beste nog verder uit te bouwen is.

PLANNING 2020

Belangrijk dat we er op toezien dat WMHC rookvrij is per 1-1-2020.  Dat het beleidsplan afkomt, gedragen wordt door de club en definitief wordt zodat we daarmee kunnen gaan werken. De stichting SEHB ‘opgeheven’ wordt. De T&AC- weer leuke activiteiten voorbereid heeft voor het nieuwe jaar. Het uitwerken van een plan om nog meer commissies, vrijwilligers en aanpakkers te werven. Dat we nog meer mogelijkheden moeten zoeken om leden te werven. En dat iedereen hier aan kan meewerken. Vertel is op school of aan ouders hoe leuk hockey is en promoot Wageningen. Onze club heeft ook meer CS+ - scheidsrechters nodig, en daarvoor een actieplan. Daarnaast willen we graag weer aansluiting maken met een buitenlandse hockeyclub als alternatief voor de spraakmakende Engelandreis voor de C jeugd. Eerste mogelijke plannen liggen er. Het is ook de bedoeling dat we dit jaar meer aandacht gaan besteden aan sportiviteit en respect op de club. Dit geldt voor spelers, begeleiding en ouders langs de lijn. Soms loopt dit uit de hand ook op WMHC helaas en dat willen we natuurlijk niet.  Vind je dat een leuk onderwerp, laat het dan weten aan het bestuur.

GESLAAGD ZAALTOERNOOI JONGENS D & C

Op zondag 29 december hebben de jongens van onze zaalteams C1, C2, D1 en D2 een onderling toernooi gespeeld in de WMHC hal. De teams werden gemixt tot 4 nieuwe teams: Barcelona, Liverpool, Juventus en Ajax. Omdat de teams erg aan elkaar gewaagd waren resulteerde dit in 6 leuke en spannende wedstrijden. Aan het eind van de dag had team Ajax, op de foto gehuld in onze uittenues, net de meeste punten verzameld.  Veel dank aan alle spelers, begeleiders, scheidsrechters en de barvrijwilliger die dit geslaagde evenement mogelijk gemaakt hebben!

VEEL SUCCES IN DE ZAAL! VAN MEIDEN C/B/A/345

Dit weekend hebben al weer twee van de acht teams Meiden C/B/A/345  een wedstrijd gespeeld. Ter voorbereiding op dit zaalseizoen is er twee keer een onderling toernooi gespeeld, en wel op 1 december en afgelopen donderdag 2 januari. De oefenduels waren spannend. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Verschillende spelvarianten zijn uitgeprobeerd en goed bevonden. Er zijn kansen gecreëerd, er is goed geblokt, en goed gekeken. Vele complimenten zijn gegeven als super gedaan, mooie actie, ga door en lekkerrrr. Al met al weer een goede hockey-middag! Alle WMHC teams veel succes in je competitie! En de allerbeste wensen voor 2020 van de Meiden C/B/A/345, hun coaches en teammanagers

24 januari Dames 1 diner, KOM OOK!

Net als vorig jaar organiseren wij, Dames 1, een compleet verzorgd diner voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Vorig jaar was het een groot succes! Wij hopen nu ook weer op veel animo. De gerechten worden wederom gemaakt door twee "topchefs" (wel vaders van maar professionals) en wij staan in de bediening.  Onze eetlocatie is dit keer in het clubhuis van WMHC. Wij nodigen iedereen uit om hier gezellig bij aanwezig te zijn. 

De prijs  € 30,- per persoon inclusief welkomstdrankje.  Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Geef je op via de mail dames1wmhc@gmail.com 

Met deze actie sparen we voor onze trainingsstage in februari. Wij hopen veel van jullie te zien op 24 januari. Liefs Dames 1 x

Hieronder staat het 3 gangen keuzemenu. Je keuze graag doorgeven bij aanmelding
Menu

Voorgerecht
Zalmcarpaccio
Rundercapaccio
Pompoensoep & creme fraiche

Hoofdgerecht
Boeuf bourguignon
Pasta met scampi's
Pasta funghi
*geserveerd met frites en salade

Nagerecht
Dame blanche
Brownie met vanille-ijs & slagroom
Koffie & thee 

Graag dieetwensen van te voren doorgeven!
 

Vitens, Gemeente Wageningen en fam. Kardolus doneren gewonnen kraanwaterpunt!

Vitens, Gemeente Wageningen, Jouke Kardolus en zijn dochter Julia hebben er samen voor gezorgd dat er een kraanwaterpunt geplaatst is op WMHC. Met trots tonen wij ons nieuwe waterpunt. Officiële opening volgt bij start veldseizoen. Verdere info volgt. Gemeente Wageningen, Vitens en familie Kardolus onze dank is groot we zijn er erg blij mee! En zullen uitdragen dat kraanwater milieu bewust is en een gezonde dorstlesser.

Leuke zaaltrucjes geleerd tijdens de clinic van dames 1

Met een leuke groep meiden en jongens werd er op 4 januari meegedaan aan onze zaalclinic. Met een lekkere traktatie tussendoor werd er volop de trucjes van zaalhockey bij gebracht. Iedereen die er was, was erg enthousiast gelukkig! Heel fijn! Bedankt voor jullie deelname. Ook aan de ouders. We zien jullie graag terug en hopen zo leuke activiteiten te mogen organiseren voor jullie. Liefs dames 1

ARBITRAGE

Herstart veldcompetitie 
De nieuwe competities zijn voor de topteams gepubliceerd. De breedtesport loopt nog door en in het weekend van 7 en 8 maart vindt de herstart van de veldcompetitie plaats. Dat zorgt ervoor dat we weer starten met de volgende twee scheidsrechter zaken: Conditie avonden en spelregel avonden.

Conditie avonden
Indien de velden beloopbaar zijn wordt er vanaf maandag 3 februari tussen 20.00 en 21.00 uur gelopen om de conditie weer op te bouwen. Naast een lekkere warming up lopen we de Interval Shuttle Run Test (ISRT) Deze conditie test zorgt ervoor dat je wekelijks je verbeterde conditie zelf kunt bijhouden. Aanmelden is niet noodzakelijk!

Spelregel avonden
Hockeywedstrijden moeten op een open, eerlijke en sportieve manier verlopen. We komen immers allemaal voor een leuke dag naar de club. De clubs hebben dan ook met elkaar en de KNHB afgesproken dat elke wedstrijd begeleid wordt door een gekwalificeerde scheidsrechter. Dat zijn nogal wat wedstrijden, en daarom vragen we alle spelende leden vanaf 15 jaar om mee te helpen en hun scheidsrechterkaart te halen. Je zult merken dat de rol van scheidsrechter leuk en uitdagend kan zijn!

Jongens en Meiden 1ste jaar B
...worden automatisch opgeroepen voor het examen. Om je goed voor te bereiden op je examen ontvang je op je email adres een uitnodiging voor de digitale leeromgeving. Tevens zijn er spelregel avonden. Omdat jullie wekelijks hockeyen met deze regels zou het examen niet moeilijk moeten zijn.

LET OP: niet-spelende leden en ouders van leden zijn van harte welkom om scheidsrechter te worden. En ook spelende leden die jonger zijn dan 15 mogen al meedoen: geef je op via scheidsrechters@wmhc.nl

SPONSOR

Kans voor nieuwe buitentafels
Er is een aanbod gekomen om een aantal buitentafels te vervangen voor duurzame tafels in de clubkleuren. Deze Clubtafels zijn uit aluminium en zijn hierdoor bestand tegen weersinvloeden. Hierdoor kunnen deze het gehele jaar buiten blijven staan. Doordat de onderdelen demontabel zijn, kunnen deze worden vervangen bij eventuele schade. Hierdoor ontstaat een Clubtafel met onbeperkte levensduur. De clubtafels zijn zeer geschikt voor teams om te sponsoren of voor leden of sponsoren die graag de club in natura willen ondersteunen. Over deze en andere mogelijkheden is de sponsorcommissie (sponsoring@wmhc.nl) te benaderen

BRANSZ Dans, Musical, Theater & Lifestyle
Bransz is van alle markten thuis wanneer het om dans, musical, zang, theater en lifestyle gaat. Zo kan je er terecht voor lessen, workshops, choreografie, trouwdansen en (kinder)feestjes. De ambitieuze leerlingen doen mee met wedstrijden, maar er zijn lessen voor beginners en gevorderden voor iedereen van 1,5 tot 99 jaar. 
Met vriendelijke groet, Nathalie Wakker .
INSTAGRAM BRANZ
JELTES TEN HOOR MAKELAARS
Da’s nog eens een mooie aftrap van 2020: Vanaf vandaag zijn wij ook op Instagram te vinden. 
INSTAGRAM JELTES TEN HOOR MAKELAARS
Teamsponsoring: let even op deze tip!
Veel teams zoeken sponsoren voor hun materialen, kleding of trainingskampen en teamuitjes. Sponsoren zijn vaak (lokale) bedrijven met een goede band met het team en/of de club. Bestaande sponsoren geven aan dat zij (te) vaak worden benaderd voor sponsoring van teams of activiteiten en dat dit niet altijd gelegen komt. De tip is dat als je een sponsor benaderd, je vooraf al moet weten of deze sponsor al op een of andere manier de club ondersteund. Je hebt dan een leuker en misschien zelfs wel een effectiever contactmoment. Een actueel overzicht van hoofd-, en clubsponsoren is te vinden op: https://sponsorportaal.nl/wmhc/sponsors.
ACTIVITEITENPLANNING
LEES VERDER...
Facebook
Link
Website
Email
YouTube
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp