Copy
View this email in your browser
Nieuwsflits januari-februari 2019
Nieuws van de voorzitter
Het zaalhockey zit er weer zowat op. Het weer wordt steeds beter en iedereen wil nu al weer liever buiten op het veld hockeyen. Toch kan de zaal nog gebruikt worden, voor wie dat wil, om te zaalhockeyen. Moet je wel snel wezen want over niet te lange tijd gaat de zaalvloer eruit om het mogelijk te maken dat op vrijdagavond 8 maart er voor de Voedselbank Neder-Veluwe een Jeu de Boules toernooi wordt gespeeld. Je kunt je daar nog voor opgeven via: mail Flyers hangen op de deur van het clubhuis!
9 maart gaat de hal verder afgebroken worden; noteer vast deze datum om te helpen af te breken; We hebben veel handjes ervoor nodig. Voordat dat gebeurt, gaan we eerst nog de zaalhockeytent officieel openen. A.s. zaterdag, 16 februari, komt de burgemeester van Wageningen de officiële opening doen om 16.00. Als je kunt, ben je van harte welkom om dit gebeuren bij te wonen. Vervolgens hebben we op de planning staan dat de maandagavond-clubavond weer in ere wordt hersteld vanaf 20.00. We starten hiermee op 4 maart, elke 2 weken. Iedereen die iets heeft met het organiseren van het hockeygebeuren van WMHC, is dan van harte welkom. Heb je vragen, heb je iets te bespreken, moet er iets geregeld worden, wil je gewoon gezellig met elkaar over hockey WMHC praten, het kan allemaal. We gaan ervaren hoe leuk en gezellig het kan worden. De bar is dan open!
 Teun de Jong
Vanaf 4 maart start maandagavond-clubavond
Iedereen die iets heeft met het organiseren van het hockeygebeuren van WMHC, is op die maandagavond vanaf 20:00 uur van harte welkom. Heb je vragen, heb je iets te bespreken, moet er iets geregeld worden, wil je gewoon gezellig met elkaar over hockey WMHC praten, het kan allemaal.
Officiële uitnodiging WMHC-hal 16 februari 
Zaterdag 16 februari vanaf 16:00 uur is de officiële opening van de WMHC-hal. Burgemeester Geert van Rumund van Wageningen zal deze officiële opening verrichten waarbij alle leden en ouders welkom zijn om dit bij te wonen en het glas te heffen op onze mooie zaalhockeytent. 
 • Waar: WMHC-hal - hockeyclub Wageningen
 • Adres: Bornesteeg 10 te Wageningen
 • Tijdstip: 16:00-16.45 uur.
MC2 Zaalkampioen
Zaterdag 2 februari is MC2 zaal na een enerverend seizoen, overtuigend kampioen geworden! Gefeliciteerd. 
Feestelijke overwinning ME6 
Zondag 10 februari 2019 is een samengesteld team van WMHC meisjes E6 afgereisd naar Ede om deel te nemen aan het zaaltoernooi ter afsluiting van het zaalseizoen. Het thema van dit toernooi was ‘Circus’ dus; Anne, Anna, Noor, Sam, Rose, Lotte, Florentine, Sophie Maria en natuurlijk Izu zijn in vol ornaat ten tonele verschenen. Getooid met eenhoorn haarband, glitterhaarlak en een roze tutu werden ze begeleid door bevlogen coaches in bijpassend outfit. Naast de bokaal voor het behalen van de eerste plaats kregen de meisjes van WMHC ook de prijs voor het leukste outfit. Al met al een spetterend feestelijke dag met een verdiend resultaat! 
4 maart starten alle trainingen
Alle teams starten vanaf 4 maart met de veldtrainingen. Teams die eerder willen starten, kunnen dit aanvragen bij Nicole Jonk. Dit is zeker mogelijk. Je moet wel zelf de trainer etc. regelen.
Barbezetting weekend is rond
In de weekenden is de bar bezet door Sven Bartelink (student). Hij gaat in principe alle zaterdagen en zondagen achter onze bar staan tot einde seizoen.  De barcommissie is druk bezig met het zoeken van een goede oplossing voor doordeweeks. Zodra er meer nieuws hebben, laten ze het weten. Wil je graag helpen stuur een mailtje naar: Mail Bar!
9 maart start PROBEERTRAININGEN vertel het rond
Van 9-10 uur kan iedereen langskomen om hockey te proberen. Dit is bijna iedere zaterdag. Je hoeft alleen maar sportkleren aan te trekken. Sticks zijn aanwezig.
15 maart feest voor iedereen die niet naar school moet 'de OPVANGDAG'
Vind je het leuk om stoere dingen met Dames 1 en Heren 1 te doen op het hockeyveld zoals:
 • Funckey hockey (voor de allerkleinste)
 • Street hockey (ook echt leuk voor de niet hockeyers)
 • Urban hockey (voor de hele stoere hockeyers) 
 • Sportspellen op het veld   
 • Bootcamp  
 • Leerzame
 • quiz
 • Knutselen (voor degene die willen)
Geef je dan op door een mailtje te sturen!
Kosten voor deze dag € 25,- (incl. lunch); Kom je een dagdeel € 12,50 (excl. lunch)
€ 5,- p.p. gaat naar Stichting Wageningen voor Duchenne (een zeldzame en ernstige spierziekte). En een deel van de opbrengst naar de lunch en naar Heren 1 en Dames 1. Uitgebreide Lunch pannenkoeken, broodjes en lekkere dingen. Voldoende aanmaaklimonade, fruit, koekjes en snoepjes tussendoor. Start van de dag 9:00 uur. Vanaf 8:30 uur kunnen ze gebracht worden. Einde van de dag 15:00 uur. Ophalen tot uiterlijk 15:30 uur.
Geheel onverwacht is Hans Hittenhausen heengegaan op 69 jarige leeftijd. Hans heeft bijna 2 seizoenen het doel bij Vet. L van WMHC verdedigd, nadat zijn team in Arnhem was gestopt.Woorden die bij Hans horen zijn: Authentiek, humor, bewogen, warm, betrokken, sportman.
Spelregelcafe Veldhockey
Donderdag 14 maart is er weer een spelregelcafe veldhockey. Om 19.30 starten we met een korte terugblik op de veld regels. Aansluitend delen we de aanwezigen op in teams. Deze teams spelen het spelregel-interpretatie spel! Welk team het beste de scheidsrechter keuze kan onderbouwen wint.
Voorbeeldcase
Het begint kouder te worden en teams willen dan nog wel eens tijdens de rust naar de kleedkamer. Dat hebben jullie met de teams besproken en maken de afspraak dat beide teams na 71⁄2 minuut rust weer op het veld zullen staan.  Team A staat keurig na 71⁄2 minuut op het veld. Van team B - zij staan met 3-0 achter - is na 9 minuten nog geen speler op het veld. Wat gaan jij en je collega nu doen?  We verwachten rond 21.30 af te sluiten. Kom maar langs en ervaar de gezelligheid en het fanatisme van het derde team in het veld. Ook voor coaches en (ouders van) jeugdleden zeer leuk en leerzaam!!
Lieve hockeyers,
Na een periode van radiostilte op de WMHC mogen we de wei weer in!
Een aantal teams is al begonnen met voorbereidingen voor de 2e seizoenshelft, daarom is het hoog tijd om de activiteiten van tweede helft dit seizoen in de agenda te noteren!
Zondag 17 maart: Het komt niet vaak voor dit hockeyseizoen maar op zondag 17 maart spelen Dames-1 en Heren-1 samen thuis. Dames1: 12:45 uur. Heren 1: 14:45 uur. Op deze speciale dag is het G-hockeyteam te gast bij Dames 1 en loopt mee in de line up. Na de wedstrijd van Heren 1 is er een 3ehelft met als thema Après Ski.  
Activiteitenplanning 2019
17 maart: 3ehelft thema Après Ski 
29 maart: Jokertoernooi in de avond (senioren, veteranen, trimmers, studenten) 
30 maart: Filmavond voor de C-jeugd
14 april: 3ehelft 
19 mei: 3ehelft
10 juni: Familietoernooi 2e Pinksterdag (voor iedereen)
13 juni: Veteranentoernooi (veteranen en trimmers)
16 juni: Slot BBQ (voor iedereen)

 
WMHC
Website
e-mail
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp