Copy
NIEUWSFLITS JULI 2019
Begroting 2019-2020 aangenomen
Met een grote opkomst en uiteindelijk 218 stemgerechtigde leden was de ALV van 8 juli 2019 de drukst bezochte ALV allertijden. Wat hopen wij als bestuur dat dit de trend gaat worden voor de aankomende jaren, geweldig om te zien zoveel betrokkenheid. Na een aantal goede vragen en discussies heeft de ALV de begroting met een grote meerderheid goedgekeurd (154 voor – 64 tegen) en gaat het bestuur hiermee volop aan de slag. Wij bedanken alle aanwezigen die hiervoor hun steun en vertrouwen hebben gegeven. Er is afgesproken dat we in het volgende seizoen gaan starten met het onderzoeken wie wij als club WMHC willen en kunnen zijn.
Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie geniet van even iets anders dan hockey.
Nogmaals alle leden bedankt voor dit fantastische vertrouwen, geeft kracht!
Vrijwilligersavond redelijk bezocht
Voor de ALV was de vrijwilligersborrel. Iedereen die zich belangeloos op de club heeft ingezet was hiervoor uitgenodigd. Het was heel leuk om te zien dat er al meer belangstelling voor was dan afgelopen jaren. Rond de 40 mensen kwamen gezellig een borreltje drinken en kregen daarbij een snackje. JA1 tegen USA u21 was een goed vermakelijke wedstrijd op de achtergrond. Goed geregeld mannen! En dan ook gewoon winnen met 2-1, complimenten.
 
Namens voorzitter Teun de Jong en de sponsor IJssalon Cicuto uit Wageningen kregen alle aanwezige vrijwilligers een waardebon om ijsjes te halen als dank voor hun inzet.
Alle vrijwilligers: zonder jullie kunnen wij als vereniging NIKS, wij zijn jullie zo dankbaar!  Het gaat natuurlijk om het gebaar maar jullie verdienen het hele jaar door gratis ijs als het aan ons ligt.
 
KOM OOK OP 12 JULI NAAR STICKSTART AANVANG 16:00 UUR
De nieuwe teamindelingen jongste jeugd zijn bekend gemaakt. Dit hebben we als jongste jeugd commissie met uiterste zorgvuldigheid gedaan om te zorgen voor mooie en evenwichtige teams waar de jongens en meisjes zich met plezier verder kunnen ontwikkelen in het hockeyspel.
Deze nieuwe teamindeling  betekent dat er ook nieuwe kinderen bij elkaar in het team komen. Daarom willen we al voor de zomervakantie een moment bieden waarop spelers en ouders met elkaar in contact kunnen komen om alvast kennis te maken en zo mogelijk al wat afspraken te maken omtrent de te vervullen rollen zoals die van coach en/of manager.
Op vrijdag 12 juli 2019 organiseren we daarom een STICKSTART  waar teams elkaar leren kennen onder het genot van een potje hockey. 
De tijden:
  • 16:00 – 16:45 F-lijn wedstrijdjes en oefeningen
  • 17:00 – 18:00 E-lijn wedstrijdjes en oefeningen
Zet deze dag dus alvast in de agenda, want er is volop info en gezelligheid!
NAMENS DE SPONSORCOMMISSIE
Hierbij informatie van één van onze hoofd clubsponsoren, Grant Thornton in Arnhem groeit!
Drie jaar geleden zijn we gestart in deze regio. In deze korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de meest belangrijkste accountancy- en adviespartners van de regio Arnhem met inmiddels zo’n 30 adviseurs. Door de sterke groei van ons team en onze ambities hebben we gekozen voor een nieuw kantoor: Building 026, midden in het centrum van Arnhem. Een toonaangevend pand met eigentijdse uitstraling, prima bereikbaar voor zowel klanten als werknemers. Een pand met moderne vergaderruimtes, open werkplekken voorzien van de nieuwste technologieën. Alles op 1 verdieping om ontmoeten en samenwerken te stimuleren. U bent van harte welkom voor een goed gesprek of persoonlijk advies.

WMHC FELICITEERT HEDWIG EN OLIVIER EN DUIMT VOOR TIJN! 
Hedwig & Olivier hebben na 3 maandagen selectie Opleidings B-NL te horen gekregen dat ze in de trainingsgroep van seizoen 2019-2020 zitten, start in september. Hoe gaaf! Gefeliciteerd toppers! Tijn Douglas, die vorig jaar geselecteerd was voor Opleidings B gaat in september selectie doen voor Nederlands B! We houden jullie op de hoogte!

Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferencesor unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp