Copy
N I E U W S F L I T S
KORT BERICHT VAN ONZE PENNINGMEESTER
DE CONTRIBUTIE -INNING

Beste leden,

De afgelopen jaren was het gebruikelijk geworden om in juli al de contributie voor het komende hockey seizoen te innen. Gezien het feit dat de grootste cashflow problemen zijn opgelost kunnen we de contributie weer 'gewoon' eind augustus innen, bij de start van het seizoen.

Wellicht ten overvloede: in de afgelopen ALV is besloten de contributie NIET te verhogen en deze zal dus hetzelfde bedragen als het afgelopen seizoen 2019/2020.

Zoals gebruikelijk verzorgt de Ledenadministratie de facturering. Mocht u eventueel uw 'incasso-termijnen' ten opzichte van vorig jaar willen aanpassen dan kan dat tot vrijdag 7 augustus aanstaande aan de Ledenadministratie worden doorgegeven.

Met vriendelijke groet en fijne vakantie, Joep Zwetsloot

18+ TOERNOOI GEWELDIG SUCCES 

Na een periode van stilte hebben we het hockey weer langzaam op gang mogen krijgen. Een goede gelegenheid voor de T&AC om een toernooi te organiseren voor 18+.

Op 16 juli kwamen meer dan 80 enthousiaste spelers en speelster uit zeer diverse bouwjaren samen. De samengestelde teams bestonden uit selectiespeler, veteranen en uit trimmers.

Gedurende 3 wedstrijden van 20 minuten hebben de teams alles gegeven. Op half veld en zonder keepers daagden de teams elkaar uit sportief gezien het beste uit zichzelf te halen. Binnen de teams zocht men naar de meest effectieve opstelling om vol te gaan voor de winst.

Maar de echte overwinning was na het laatste fluitsignaal. Bij een ondergaande zon, met een prettige temperatuur, konden we samen genieten van de beloofde Desperado’s, Sangria en (voor wie moest rijden) een heerlijk glas fris. Even bijpraten na lange tijd uiteraard op 1,5 meter afstand. Samen lachen en weer bij elkaar zijn op de club.

Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp