Copy
Beste managers,
 
9 maart start de veldcompetitie en we willen graag weer een beroep doen op de ouders van de jeugdteams voor de bemensing van zowel de bar als de wedstrijdtafel. In overleg met het bestuur is besloten om dit voor bar en wedstrijdtafel te combineren. De wedstrijdtafel wordt ook ‘gerund’ achter de bar. We roosteren iedere zaterdag 3 teams in die steeds zorgen dat gedurende hun tijdsblok van 3 uur, mensen aanwezig zijn achter de bar die zowel de bar als de wedstrijdtafel bemensen:
  • 8.00-11.00 uur: steeds 3 mensen: 2 bar en 1 wedstrijdtafel (laatste kan ook bijspringen bij bar)
  • 11.00-14.00 uur: steeds 3 mensen: 2 bar en 1 wedstrijdtafel (laatste kan ook bijspringen bij bar)
  • 14.00-17.00 uur: steeds 2 mensen die zowel bar als wedstrijdtafel doen
 Binnen het tijdsblok van 3 uur kan je bijvoorbeeld de mensen in blokken van 1,5 uur indelen. Let dus op als je team in het laatste tijdsblok is ingedeeld; dan hoeven er steeds maar 2 mensen te staan. Bijgevoegd het schema met de indeling. Daarnaast zijn bijgevoegd een instructie voor de wedstrijdtafel en een instructie voor de bar. Voor de bar ook graag deze link meesturen: https://vimeo.com/317467483
 
Willen jullie zorgen voor een indeling van ouders op ‘jullie’ datum en ervoor zorgen dat deze mensen de instructies krijgen en ook van tevoren doornemen? Handig is om voor de eerste tijdsblokken af te spreken wie bar doet en wie wedstrijdtafel. De instructie van de wedstrijdtafel ligt ook achter de bar net als een lijst van namen en telefoonnummers van de scheidsrechters. We horen graag t.z.t. van jullie de namen en telefoonnummers van de mensen die van jullie team aanwezig zullen zijn op de aangegeven datum. We willen benadrukken dat hockey- of barervaring niet nodig is!
NB: We zijn nog druk bezig om het wedstrijdschema volledig met alle velden, subvelden en namen van scheidsrechters op de website te krijgen. Als dit gelukt is, krijgen jullie hier bericht over. Tot die tijd wordt het wedstrijdschema op zaterdagochtend als hard copy om 8.00 uur achter de bar neergelegd. Voor de zomer evalueren we of het werkt op deze manier zodat we eventueel voor het seizoen 2019/2020 aanpassingen kunnen doorvoeren. Evt. ruilen met een ander team graag onderling regelen.
Hartelijk dank alvast voor het regelen. 
INSTRUCTIE BAR
INDELING BAR & WEDSTRIJDTAFEL
INSTRUCTIE WEDSTRIJDTAFEL
Met vriendelijke groet namens de Jeugdcommissie,
Renée Zijlstra 
renee_zijlstra@hotmail.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp