Copy
ALV roept Harmen Rosing uit tot lid van verdienste!

Tijdens de ALV is onze Harmen (Hummer) tot Lid van Verdienste benoemd. Hij kreeg als herinnering aan deze terecht verdiende eer een glazen pitcher met zijn naam erop gegraveerd. Harmen is een topper voor de club en in hart en nieren een echte verenigingsman. Hij verdient dit als geen ander. Een kleine opsomming van Harmens werk. Hij is al lid sinds 2 september 1992.

 • Speelde vanaf zijn 19e jaar in Heren 1. Gestopt, weer H1, nu H2;
 • Vele jaren begeleider van uitwisseling met Kingston Grammar School;
 • Zet zich 7 dagen per week, naast zijn fulltime baan, volledig in voor WMHC. (komt “gewoon” voor en na zijn werk om dingen te regelen voor bijv. THT);
 • Hij organiseert veel rondom de bar en keuken, waar heel veel tijd in gaat zitten. Draait daarnaast enorm veel bardiensten;
 • Lid Tappersgilde (en voor een deel van de omzet);
 • Coach en trainer van veel teams geweest, waaronder MA1 en momenteel coach en trainer van Heren 2;
 • Regelt alles rondom drukken van truien, wedstrijdtenues en pakken voor teams;
 • Al jaren actief in de T&AC, een commissie die alle feesten en toernooien organiseert op onze club;
 • Altijd bereid om te helpen klussen op de club;
 • Sleutel brenger, contactpersoon alarm;
 • Altijd bereikbaar voor iedereen en alles op deze club.
Harmen is tevens voorgedragen als clubheld van het jaar. Je kunt voor 2 december nog stemmen als je dat niet gedaan hebt. Mocht je meerdere emailadressen gebruik die ook even voor je stem. Harmen staat op dit moment nummer 1 in Wageningen maar op nummer 4 in de provincie.
STEM OP HARMEN
MC1 pakt promotie naar Super C

In de voorbereiding op het seizoen werden er doelstellingen gemaakt: we zouden als team het beste uit onszelf halen en proberen te promoveren naar de Super C! Om dit streven te realiseren werd er hard getraind en veel geoefend in de zomer! Om zo onze eerste wedstrijden goed van start te gaan! Na elke tegenstander in onze poule één keer gehad te hebben, stonden we op een mooie tweede plek waarmee we goed op weg waren naar het ticket voor de Super C. Helaas konden we thuis niet onze revanche op Nijmegen pakken en bleven we op de tweede plek staan. Maar wat hadden we hard er voor gestreden! De overige wedstrijden werden met overwinningen afgesloten en met 24 punten uit tien wedstrijden kunnen we ons zeer tevreden stellen met deze tweede plek en een promotie naar de hoogst haalbare (landelijke) klasse. Onze doelstelling is behaald: Super C is binnen!! We willen graag onze sponsoren bedanken voor de mooie trainingspakken, trainingsshirts en bidonnenkrat! Met sportieve groeten, MC1 Wageningen.
Met dank aan onze sponsoren:

 • BE-KIND
 • Grant Thornton 
 • van Putten van Apeldoorn
 • William Wien Watches 
 • Familie Massée
JB1 gaat landelijk

Laatste competitiedag, wij reizen af naar Zwijndrecht met de gedachten dat wij 1 punt nodig hebben om het landelijk veilig te stellen. Iedereen is doordrongen van deze wedstrijd en is gebrand op de winst. Al snel staan wij 0-1 voor. Helaas laten wij ons toch in de luren leggen en scoort Derbey 1-1 en wat later de 2-1. Hoewel veel in de aanval zelf, wil de bal er maar niet in. Vlak voor het eindsignaal krijgen we een strafcorner die we strak afronden. Eindstand 2-2! 
Vooraf heeft JB1 zijn wensen uitgesproken om landelijk te gaan spelen. Voor de jongens en staf een pittige klus mede door naar de poule kijkend. Wij troffen Bloemendaal,  HDM, Breda, Rosmalen en Derby in de poule. Het werden wedstrijden met hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten. JB1 hield stand en behaalde vandaag dus de landelijke poule.
Na de zaal gaan wij dus verder met ons avontuur landelijk. Wij hebben er zin. JB1 bedankt het publiek die ons heeft gesteund.
Ook willen wij onze sponsoren Brownies and Downies Wageningen , Praxis Ede - Apeldoorn, Olenz notarissen, Cleanhattrick, Motophrenic, Dipcoopdevelopment, Zentsmannemode, SW architecten bedanken.
Tot langs de lijn!!

 

Coachavond breedte teams 2 december 2019

Op 2 december a.s. zijn alle coaches & managers van de zaalteams van harte uitgenodigd voor de coachavond. Ik geef een algemene introductie en een aantal belangrijke technische en tactische tips. Daarnaast is er ruimte voor vragen en discussie met elkaar.

Maandag 2 december:
 • 19.30- 20.15 uur Breedte CD
 • 20.30- 21.30 uur Breedte AB

Ik zie jullie graag op 2 december, Nicole Jonk Technisch Coördinator WMHC

Heren 1 sluit competitie af met winst tegen Baarn

Heren 1 zorgde afgelopen zondag voor een spannende pot tegen Baarn H1. De sfeer was goed. Het terras stond goed vol en het clublied werd vaak ingezet. Uiteindelijk won H1 met 4-3 en staat nu op de 7e plaats bij de winterstop.

Dames 1 had het zondag zwaar tegen Push

Gelukkig maar dat er nog een kans komt tegen Push, de nummer 1 van de poule. De wedstrijd van afgelopen zondag was er eentje om snel te vergeten. Binnen no time stond het 3-0 tegen en was het lastig om in de eerste helft voldoende tegenstand te bieden. Na de eerste helft herpakte het team zich maar werd het lastig om de 5-1 achterstand goed te maken. Het lag in ieder geval zeker niet aan de line up meisjes van M6E4. Leuk dat jullie er bij waren! De dames staan op de 2e plek in de poule.

Ook tweede discussieavond nieuw beleid succesvol verlopen

Afgelopen 4 november was de tweede discussieavond over de toekomst van de club. Deze avond was een vervolg op de eerste discussieavond van 7 oktober. Ongeveer 20 mensen hebben meegepraat en ideeën aangedragen die een belangrijke bijdrage zullen leveren aan nieuw beleid. Er waren minder mensen dan de eerste keer, maar de discussies waren goed en er zijn weer interessante dingen genoemd. We willen iedereen hartelijk danken voor hun komst op één of op beide avonden. De opbrengsten van deze avond zijn te vinden op de site achter de inlog bij Club, Documenten, mapje Uitkomsten discussieavonden. Tijdens de ALV van 25 november wordt gepresenteerd wat er de afgelopen tijd is gedaan om tot een nieuw beleidsplan te komen en wat de vervolg stappen zijn.

Wat een plezier met die leuke Pieten!
Gisteren was het zover de Pieten hadden van te voren al aangekondigd dat ze op de training zouden komen kijken en dat deden ze ook. Maar liefst vier Pieten liepen rond. Wat een feest op het veld en bij de spelletjes. De Pieten hadden een Pieten parcours uitgezet in de blaashal en alle kinderen mochten met hun team het hele circuit doen. Met kadootjes op je stick oefeningen doen, kadootjes gooien in schoorstenen, zaklopen, zoveel leuke dingen. Er waren ook veel vriendjes mee. Iedereen kreeg na afloop lekker veel pepernoten. Als je vriendje het leuk vond om te hockeyen dan kunnen ze nog een paar keer hockey proberen, te beginnen op de zaterdagochtend bij de Probeertrainingen. Meer informatie staat op onze site.
Pieten, trainers en hulptrainers heel erg bedankt voor deze gezellige middag!
Sinterklaasweekend gooit roet in het eten voor clinic!

Dames 1 schuift de clinic van 1 december door naar een andere datum. Helaas komen er nu veel afzeggingen binnen door Sinterklaasactiviteiten of toch een te druk weekend voor de kinderen.

Succes Propfun booth op 3e helft dames 1 en heren 1 

Het was gezellig druk met een super chille sfeer tot in de late uurtjes afgelopen zondag . De photobooth van Propfun werd volop gebruikt. Propfun bedankt voor jullie geweldige bijdrage. En iedereen bedankt voor jullie komst het was weer een gezellige TD.

Zaalhockeyhal ook te huur

Alle tarieven voor het extra huren van onze zaalhal zijn te vinden op de site. Daarnaast is daar ook meer informatie te vinden over de hal en het gebruik.

Facebook
Link
Website
Email
YouTube
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp