Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 
Herinrichting bedrijventerrein Oudsbergen

Beste lezer
Beste ondernemer

 

De start van de riolerings- en wegenwerken op het bedrijventerrein was voorzien voor 12 april. Dat wordt een beetje vervroegd. Aannemer Willemen begint volgende week immers al met de werken op het kruispunt Nijverheidslaan, ter hoogte van EPA.
 
Op dinsdag plaatst de aannemer eerst tijdelijke asfalt rond het kruispunt om de toegankelijkheid van de achterliggende bedrijven (1500-1511) te garanderen. Vanaf woensdag breekt hij het oude kruispunt op, om dit vervolgens vanaf de fundering opnieuw op te bouwen.
 
Het kruispunt is daardoor vanaf 31 maart gedurende ongeveer een maand afgesloten. De Nijverheidslaan (1515-1599) en alle bedrijven die daar gelegen zijn, zijn bereikbaar via de Industrieweg-Noord en het kruispunt aan CODA.

Stel je vragen tijdens het online vragenuurtje

Op 31 maart om 20 uur organiseert het gemeentebestuur samen met de projectleiders een online vragenuurtje over de werken. Het projectteam staat dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande knop.
Schrijf nu in voor het online vragenuurtje
Heb je een algemene vraag over het project?
oudsbergen@amaril.be
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.