Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 

Beste lezer
Beste ondernemer

 

De ombouw van het kruispunt van de Industrieweg-Noord met de Nijverheidslaan naar een rotonde wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De recent aangelegde wegenisbeton in de zone tussen Hoogmartens en Bewel vertoont veel scheuren. Samen met de aannemer bekijken we hoe en wanneer we dit kunnen oplossen. 

Vanaf 29 augustus aanleg riolering in volgend deel

Nu maandag start de aannemer met rioleringswerken in de Industrieweg-Noord, tussen de Bedrijfsstraat (t.h.v. Elmech) en Hoogmartens. Verkeer kan wel in beide richtingen blijven passeren: over een bestaand rijvak en een tijdelijke weg.

Verkeerssituatie bedrijventerrein

Door de scheuren in het recent aangelegde wegenisbeton verschuift de planning. Onderstaande verkeerssituatie zal alvast gelden tot eind september: 

  • Eénrichtingsverkeer in de Bedrijfsstraat richting Industrieweg-Noord.
  • Op de Industrieweg-Noord, tussen Hoogmartens en de bocht ter hoogte van Gijbels, geldt éénrichtingsverkeer richting de Weg naar Zwartberg.
  • Op de Industrieweg-Noord, tussen Elmech en de Nijverheidslaan kan verkeer in beide richtingen langs de rioleringswerken rijden.
Voor meer informatie over dit project surf je naar: 
www.oudsbergen.be/bedrijventerrein
 
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.