Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 
Herinrichting bedrijventerrein Oudsbergen

Beste lezer
Beste ondernemer


Het kruispunt ter hoogte van de firma EPA is ondertussen heraangelegd. Het nieuwe beton heeft nu nog twee weken tijd nodig om voldoende uit te harden vooraleer er verkeer over kan rijden. Op woensdag 12 mei zal het kruispunt weer opengaan voor het verkeer. Zo is de Nijverheidslaan opnieuw bereikbaar vanaf het kruispunt met de Industrieweg-Noord aan Hoogmartens.
 
De werfzone van fase 1A (Industrieweg-Noord tussen Tony Rus en Elmech) blijft nog tot eind mei afgesloten van de ventweg langs de Weg naar Meeuwen. De nutsbedrijven hebben hier nog enkele weken nodig om hun kabelwerken af te ronden. Pas daarna kan aannemer Willemen een tijdelijke rijweg aanleggen zodat enkelrichting mogelijk wordt. Zolang blijft de werfzone bereikbaar voor plaatselijk verkeer vanaf het kruispunt met de Bedrijfsstraat (kant Elmech).

Fase 2 start pas begin juni omwille van extra kabelwerken

Volgens de initiële planning zouden we begin mei starten met de riolerings- en wegenwerken in de Industrieweg-Noord vanaf de Weg naar Zwartberg tot en met het kruispunt met de Nijverheidslaan (aan Coda/CSG Industrie). Peilingen brachten echter aan het licht dat er nog extra werk nodig is aan de ondergrondse kabels en leidingen. De start van deze fase schuift daarom met een maand op.
 
In een volgende nieuwsbrief verneem je de precieze startdatum van fase 2 en lees je meer over de verkeersafwikkeling.
 
Heb je een algemene vraag over het project?
oudsbergen@amaril.be
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.