Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 

Beste lezer
Beste ondernemerIn deze nieuwsbrief geven we u graag een stand van zaken. De werken hebben vertraging opgelopen door het slechte weer van de voorbije weken. De planning is dus anders dan werd toegelicht tijdens de infosessie.   
 
Huidige verkeerssituatie op het industrieterrein.

 

Verloop werken fase 3: Industrieweg-Noord van Hoogmartens tot Weg naar Zwartberg

Op dit moment geldt er eenrichtingsverkeer tussen Hoogmartens en de Weg naar Zwartberg. 
Het gedeelte van de Industrieweg-Noord tussen de Nijverheidslaan en de Weg naar Zwartberg zal eind maart terug volledig opengesteld worden. Vanaf dan kan u het industrieterrein weer inrijden via de Weg naar Zwartberg.

Heraanleg kruispunt aan Elmech

Tegelijk werkt de aannemer ook aan de heraanleg van het kruispunt aan Elmech. Verkeer op het industrieterrein kan de werken aan kruispunt Elmech passeren via een tijdelijk rijweg in de binnenbocht tegen de Scania site. Verkeer naar de Industrieweg-Noord tussen Tony Rus en Elmech kan zijn bestemming enkel bereiken via de Weg naar Meeuwen (ventweg). De huidige situatie blijft gelden tot eind maart.

Start werken op Bedrijfsstraat

Vanaf 14 maart legt de aannemer een tijdelijke asfaltstrook aan langs de Bedrijfsstraat. Op 4 april start vervolgens de heraanleg van de Bedrijfsstraat tussen Scania en Elmech. Er geldt dan éénrichtingsverkeer op dit deel van de weg richting Elmech, naar verwachting tot eind april.
Eind maart kan u opnieuw via de Weg naar Zwartberg het Industrieterrein oprijden. Vanaf 4 april verandert ook de situatie aan de Bedrijfsstraat (kruispunt Elmech).
Heb je een algemene vraag over het project?
oudsbergen@amaril.be
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.