Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 

Beste lezer
Beste ondernemer

 

In deze nieuwsbrief geven we u graag een stand van zaken en vooruitblik op de komende werken.
 

Vanaf de Nijverheidslaan kan je opnieuw de Weg naar Zwartberg bereiken

Van iets voor kruispunt Coda tot aan de Weg naar Zwartberg geldt nog steeds enkelrichtingsverkeer. Omdat de werfzone opschoof naar de andere weghelft (kant Van Cranenbroek) kan verkeer vanuit de Nijverheidslaan vanaf deze week weer linksaf de Industrieweg-Noord opdraaien (met de verkeersrichting mee). Zo rijd je weg in de richting van de Weg naar Zwartberg.
 
Om van de Weg naar Zwartberg (vanuit centrum Opglabbeek) het industrieterrein te bereiken, volgt gemotoriseerd verkeer de Weg naar Zwartberg tot aan kruispunt ‘Jef Didden’. Hier rijd je rechtsaf via de Weg naar Meeuwen (N76) tot de rotonde met de Bedrijfsstraat (DHL) waarlangs je het industrieterrein bereikt. Fietsers volgen de Weg naar Zwartberg tot aan bakkerij Dautzenberg-Grobben. Daar neem je het pad dat naar de industriezone loopt. Deze route is in beide richtingen met signalisatie aangeduid.

Verloop werken in fase 3, Industrieweg-Noord tussen Coda en Hoogmartens

Aan de noordzijde (kant Gijbels/Veldeman) werkt aannemer Willemen Infra sinds deze maand aan de rioleringsaansluitingen. De werken vinden voornamelijk plaats in de berm waardoor verkeer in beide richtingen mogelijk blijft. Enkel ter hoogte van de plek waar we werken geldt beurtelings verkeer.

Na de rioleringswerken wordt in de berm een tijdelijk rijstrook in asfalt aangelegd. Hierop kan verkeer straks in één richting langs de hoofdwerken passeren. Tussen de inrit aan Gijbels (bocht Industrieweg-Noord) en Coda (kruispunt met de Nijverheidslaan) wordt de bestaande rijbaan in december al opgebroken om de hoofdriolering aan te leggen. Vanaf dan geldt in dit stuk enkelrichtingsverkeer in de richting van de Weg naar Zwartberg. 
Tussen Gijbels en Hoogmartens kan plaatselijk verkeer dit jaar nog in beide richtingen blijven rijden. In de loop van januari wordt ook in dit deel de rijbaan opgebroken. Vanaf dan geldt in de hele zone van fase 3 enkelrichting en rijdt verkeer op de tijdelijke asfaltweg.
 

Heraanleg kruispunt aan Elmech vanaf 29 november

Tussen Tony Rus en het kruispunt Elmech wordt de nieuwe rijweg van de Industrieweg-Noord afgewerkt. Hier geldt momenteel enkelrichting. Op 29 november stellen we dit stuk weer open in beide richtingen maar kan verkeer enkel van en naar de Weg naar Meeuwen rijden (ventweg). We vernieuwen vanaf 29/11 namelijk het kruispunt. Verkeer op het industrieterrein kan de werken aan kruispunt Elmech passeren via een tijdelijk rijweg in de binnenbocht tegen de Scania site.
Verkeerssituatie vanaf eind november.
Heb je een algemene vraag over het project?
oudsbergen@amaril.be
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.