Copy
INDUSTRIEZONE OPGLABBEEK                                                   Bekijk deze email in je browser
 

Herinrichting
bedrijventerrein


Ga naar de website                    Contacteer ons 

Beste lezer
Beste ondernemer

 

In deze nieuwsbrief geven we u graag een stand van zaken en vooruitblik op de komende werken.
 

Vanaf 15 november: Linksafslag van Nijverheidslaan naar Weg naar Zwartberg opnieuw mogelijk

De huidige verkeerssituatie blijft nog een tijdje behouden. Op de Industrieweg-Noord tussen Weg naar Zwartberg en kruispunt Coda (fase 2) is er vanaf 15 november wel een kleine wijziging. Vanaf dan is het opnieuw mogelijk om de Nijverheidslaan uit te rijden aan kruispunt Coda richting de Weg naar Zwartberg. Let wel: enkel de linksafslagbeweging om de straat uit te rijden is mogelijk. De Nijverheidslaan inrijden vanaf de Industrieweg-Noord kan nog niet.

Vanaf eind november/begin december:
Enkelrichting vanaf Veldeman/Gijbels tot Weg naar Zwartberg

Begin november start de aannemer met voorbereidende rioleringswerken en de aanleg van een tijdelijke rijbaan in de berm vanaf de huidige werfzone aan kruispunt Coda tot net voorbij de bocht van Mathieu Gijbels.
De bedoeling is om begin december het verkeer op deze tijdelijke rijbaan te laten rijden zodat de aanleg van de hoofdriolering kan starten. Vanaf dat moment geldt ook in deze zone enkelrichtingsverkeer naar de Weg naar Zwartberg. Tussen kruispunt Hoogmartens en Veldeman/Gijbels is verkeer nog in beide richtingen mogelijk tot begin volgend jaar.
 

Start rioleringswerken op kruispunt Elmech

Tot slot wijzigt eind november ook de verkeerssituatie aan de Industrieweg-Noord tussen Bedrijfsstraat en Weg naar Meeuwen. Het enkelrichtingsverkeer wordt dan opgeheven. Dit deel van de Industrieweg-Noord zal vervolgens afgesloten worden vanaf het kruispunt aan Elmech. De bedrijven in deze zone zijn dan enkel bereikbaar via de ventweg Weg naar Meeuwen (zowel in- als uitrijden).
Heb je een algemene vraag over het project?
oudsbergen@amaril.be
Dit project wordt ondersteund door VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. 
Je ontvangt deze e-mail, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden over het verloop van de werken op het bedrijventerrein. Wens je onze mails niet langer te ontvangen, dan kan je hier uitschrijven.