Copy
 
Over Corporate Venturing, het hergebruik van luiers en het ruiken van longziektes.
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webbrowser versie
Amsterdam economic board
 
 
 
 
Samenwerking MRA Warmte & Koude programma
 
 
 
 
Op naar een duurzame en aardgasvrije verwarming van woningen
 
 
 
 
37 partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om de komende 3 jaar baanbrekende stappen te zetten in het verduurzamen en aardgasvrij verwarmen van woningen met warmtenetten. En dat tegen zo laag mogelijke kosten. Het aanleggen van warmtenetten vraagt om nauwe afstemming tussen vele partijen. Meer weten over het gezamenlijk toepasbaar maken van nieuwe ontwikkelingen en het stimuleren van duurzame warmtenetten?
 
 
 
[ERROR: The following has evaluated to null or missing: ==> alt  [in template
 
Preventie en vroegdiagnostiek in de gezondheidszorg 
Op 27 november, tijdens de Zorg2025 bijeenkomst, vertelt Bruno Loos (ACTA) over zijn onderzoek naar hoe de mond een spiegel is voor onze gezondheid. Rianne de Vries (Amsterdam UMC en Network Council) over de SpiroNose een apparaat die longziektes kan ruiken. Govert Ho (Niped) over de Persoonlijke Gezondheidscheck. Schrijf je nu in.
0f2ab6a5-c282-409e-883f-3d3d049ffa3d.png
 
 
Leonie van de Beuken nieuwe programmadirecteur Amsterdam City
Leonie van den Beuken wordt met ingang van 1 november de nieuwe Programmadirecteur van Amsterdam Smart City. Onder leiding van Leonie wil Amsterdam Smart City haar positie als hèt innovatieplatform voor een leefbare Metropoolregio van de toekomst versterken en uitbouwen.
0f2ab6a5-c282-409e-883f-3d3d049ffa3d.png
 
 
 
[ERROR: The following has evaluated to null or missing: ==> alt  [in template
 
Start pilot voor hergebruik miljoenen babyluiers 
Een kind draagt gemiddeld 3,16 jaar lang gemiddeld 4,5 luier per dag. In de Metropoolregio Amsterdam zijn dat omgerekend 142 miljoen babyluiers per jaar. 99% wordt verbrand en 1% van het totaal wordt slechts gescheiden ingezameld en verwerkt. Dat is zonde, want de kunststoffen die uit de luiers worden teruggewonnen, kunnen worden gebruikt in de productie van doppen voor flessen van schoonmaakmiddelen en wasmiddelen.
0f2ab6a5-c282-409e-883f-3d3d049ffa3d.png
 
 
TechConnect Week: digitale vaardigheden en Techbanen
Tijdens de TechConnect Week, in de laatste week van oktober, willen we zoveel mogelijk mensen interesserens Techbanen centraal. Doel van de TechConnect Week is zoveel mogelijk mensen interesseren voor Techbanen en hen enthousiasmeren voor technologie opleidingen. Deze jaarlijks terugkerende week maakt de arbeidsmarkt van Techbanen zichtbaar en toegankelijk voor iedereen in de Metropoolregio Amsterdam.
0f2ab6a5-c282-409e-883f-3d3d049ffa3d.png
 
dot
dot
dot
 29 okt - 3 november image_6zrPmiJiHMe9fjZkR++NWw.png
TechConnectWeek
dot
dot
dot
 
 
 
Welcome on Board! 

Our global headquarters is located in Amsterdam. We’re delighted to join the Amsterdam Economic Board and work with all stakeholders in the Amsterdam Metropolitan Area on increasing the prosperity and well-being of our home city. Mobility is one of the big challenges facing this city and it’s only by working with business, the private sector, knowledge institutes and government organisations, that we can help deliver a ‘What’s next’ transport system for Amsterdam.

Marco van Kalleveen, COO LeasePlan
 

 
 
icon1 icon2 icon3   icon4
 
icon5 amsterdameconomicboard.com
Service
Aanmelden voor deze nieuwsbrief
Afmelden voor deze nieuwsbrief
E-mailadres of andere gegevens wijzigen
Deze nieuwsbrief aan iemand doorsturen