Copy
 
Lancering actieprogramma TechConnect en Zorg2025 over de groei van de zorg.
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webbrowser versie
Amsterdam economic board
 
 
 
 
Burgemeester Halsema en de
State of The Region 

"De kracht van de MRA zit in de mensen die dagelijks aan elkaar en aan de wereld tonen wat het betekent om hier te leven.”
 
 
 
 
Regionale samenwerking is een randvoorwaarde voor toekomstbestendige groei en daarom een belangrijk thema tijdens de State of The Region afgelopen maandag. "Het verhaal van onze regio is een verhaal over vooruitgang, van het aangaan van grote uitdagingen en van lastige problemen.” aldus Burgemeester Femke Halsema. 
 
 
 
 
Meer dan 50 partijen tekenen de Green Deal ZES 
Meer dan 50 nieuwe partijen hebben hun handtekening gezet onder de Green Deal ZES, om gezamenlijk te streven naar verdere verduurzaming van stadslogistiek in de regio. Ook meedoen? Dat kan!

 

 
 
Lancering actieprogramma TechConnect 
De Board lanceert het actieprogramma ‘TechConnect’. Het bestaat uit meerdere programma’s die de kansengelijkheid en diversiteit op de tech-arbeidsmarkt, van de Amsterdamse regio vergroten. Wil je ook bijdragen?
 
 
 
 
Zorg2025: Groei van de regio, groei van de zorg! 
Tijdens de speciale WeMakeThe.City editie van Zorg2025 is er gesproken over de toenemende druk op zorg- en welzijnsvoorzieningen door de groei van de stad. Hoe stimuleert de gemeente innovatie in de zorg? En hoe kan de stedenbouwkundige helpen? 
 
 
Opening Marineterrein Amsterdam Living lab
De buitenruimte van Marineterrein Amsterdam is afgelopen vrijdag, tijdens het WeMakeThe.City festival opengesteld als Living Lab voor het bedenken, testen en toepassen van schaalbare innovaties voor urgente stedelijke vragen. Iedereen is welkom.

 
 
 
icon2 icon3   icon4
 
icon5 amsterdameconomicboard.com
Service
Aanmelden voor deze nieuwsbrief
Afmelden voor deze nieuwsbrief
E-mailadres of andere gegevens wijzigen
Deze nieuwsbrief aan iemand doorsturen