Copy
Opgelet: Gelieve deze mail volledig en aandachtig te lezen.

Dansvoorstelling 5-6-7 april 2019

Het verhaal van de voorstelling is verteld, de poster wordt ontworpen, de dansen worden aangeleerd, de leerlingen worden opgemeten en de kostuums beginnen vorm te krijgen... Onze grote leerlingenvoorstelling is in volle voorbereiding!
We geven jullie graag al de belangrijkste informatie mee.

Wat, waar, wanneer?

Onze tweejaarlijkse leerlingenvoorstellingen zullen plaatsvinden op 5, 6 en 7 april 2019. Het zijn 4 voorstellingen in totaal en deze zullen doorgaan in de Bijenkorf te Assenede.

Wie danst er mee?

Iedereen! Wij gaan er van uit dat elke leerling elke voorstelling meedanst. Dit is op vrijdagavond 19u, zaterdagmiddag 14u, zaterdagavond 19u en zondagmiddag 14u. 
Voor de kleuters is er een apart schema:
Woensdag préballet + zaterdag kleuterballet: Vrijdagavond en zaterdagmiddag.
Zaterdag préballet: zaterdagavond en zondagmiddag.

Kan je 1 of meerdere voorstellingen niet meedoen?
Dan willen wij dit zo snel mogelijk weten! Zowel voor de choreografie als de planning en vooral voor de kostuums is dit erg belangrijk. De deadline ligt op 20 december 2018.

Nuttige informatie

Op de website hebben we een pagina speciaal voor leerlingen. Hierop vind je informatie over repetitiedagen, een lijst met basis benodigdheden en een overzicht van de veelgestelde vragen. Voor deze pagina heb je een code nodig: (zie mail)
http://www.dancepointe.be/informatie-voorstelling/

Reminder: eetfestijn

Om de Kerstvakantie goed in te zetten willen we gezellig met iedereen iets eten tijdens het eetfestijn. Vergeet je niet in te schrijven als je wilt komen, dat kan nog tot 8 december.

Inschrijven

Gratis speelnamiddag

Kan je er niet bij zijn maar ben je 's middags vrij? Kom dan langs op de gratis speelnamiddag! Er zullen springkastelen staan, je kan je laten schminken en voor de ouders is er taart/gebak en koffie/thee/cava te verkrijgen!
Opgelet: Zaterdag 22 december gaan er GEEN danslessen door omwille van bovenstaande activiteiten!
Our mailing address is:
info@dancepointe.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp