Copy

Hoi <<Voornaam>>, er staat een opwindende week voor de deur! Zowel NAFT, MOOOV als het Buitenspeelfestival gaan volgende week van start. Bovendien werd ook de tentoonstelling rond de Atlas Maior verlengd en kan je er deze week met de Erfgoednacht extra lang van genieten. Blijf je liever thuis? Geen probleem. 't Ey biedt elke zondag een online concert aan!

#9100forhooverphonic
showcase op 3 mei

3 mei wordt met stip een muzikale hoogdag, want dan trakteert Hooverphonic vanuit De Casino in Sint-Niklaas iedereen op een wervelende virtuele showcase. Tijdens dit muzikaal online feest zal Sean Dhondt de onlosmakelijke band van Hooverphonic met Sint-Niklaas verder toelichten.

Lees meer

Erfgoednacht
Nachtuilen vliegen uit!

Ben jij een nachtuil? Dan is er goed nieuws voor jou. Voor de twintigste editie van Erfgoeddag doen we een ‘specialeke’. Op zaterdagavond 24 april blijven de musea tot 23 uur open voor zo'n actief nachtdier als jij.Tijdens deze nocturne kan je rekenen op een gevarieerd menu van kijken en genieten. Helemaal gratis!

Lees meer

NAFT van start!

Het nagelnieuwe kunstenfestival NAFT schiet volgende week uit de startblokken. Er is street art, maar ook installatiekunst, video, performance en beeldende kunst. Kruip in de leefwereld van achttien verrassende kunstenaars, elk met hun eigen verhaal, een eigenzinnige creatieve koers, sommigen ook met lokale verankering.

Lees meer

Verlengd wegens succes...

Het exuberante meesterwerk van Blaeu, de Atlas Maior, uit de 17de eeuw werd voor de eerste keer in zijn geheel tentoon gesteld en daar was heel wat belangstelling voor. Omdat je alsnog naar de tentoonstelling zou kunnen gaan, is de tentoonstelling tot zondag 27 juni verlengd!

Lees meer

Buitenspeelfestival
de speelroute!

Ben jij het ook een beetje beu om binnen te zitten? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Vanaf 21 april kan je met je klas, met je vriendjes of alleen meespelen op het 9100buitenspeelfestival. 10 dagen lang kan je op verschillende plaatsen in de stad en deelgemeenten spel- en sporttips vinden. Ga je mee op zoek?

Lees meer

MOOOV filmfestival

Hoewel MOOOV dit jaar online moet plaatsvinden, is het een echt feest geworden met een heuse festivalomgeving. Het wordt dus niet zomaar doorklikken naar een film, maar een echte virtual reality met boeiende randactiviteiten.

Lees meer

Online concerten 't Ey

Er fysiek bij zijn kan nog niet, maar je kan wel al opnieuw genieten van live concerten. Muziekclub 't Ey stelt elke zondagnamiddag haar podium open. Zo kan jij je online laten meevoeren op de tonen van het kruim van de Belgische folkmuziek! Deze zondag is het de beurt aan Mick & Becky!

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website