Copy

Nieuwsbrief juli 2021

Onze nieuwe folder is er!

Binnenkort, eind deze maand of begin volgende maand, vind je onze folder voor het najaar in je brievenbus want in september kunnen we eindelijk starten met de cursussen voor volwassenen.
We kijken er naar uit om jullie terug te zien.
Online inschrijven kan vanaf 23 augustus.
Nieuw in ons aanbod: Japanse keramiek, handmatige lederbewerking, koken met Mama Tina, good food = good mood, healthy breakfast, relaxatie in deze stressvolle tijden.
Nieuw voor jeugd op woensdagnamiddag: atelier zig zag en et kookateliers bij Mama Tina.
Geen folder ontvangen?  Geen nood hier kan je hem downloaden. 

bekijk het aanbod najaar 2021

Nieuw! Online workshop Decoratie voor huis en tuin

Zin om deze zomer zelf je decoratie voor in huis of tuin te maken? Schrijf je dan in voor de online workshop Terrasbollen maken met Vicky Geerts. 
Vicky leert je stap voor stap om te werken met Powertex en zo terrasbollen met een theelicht in te maken die je huis en tuin zullen opfleuren of die je zelfs als geschenk kan geven.
Voor deze online cursus kan je op elke datum inschrijven via onze webshop. Vanaf de dag van de inschrijving krijg je 6 maanden toegang tot de cursus.
inschrijven 

Nieuw! Online cursus introductie Handlettering 

Wie ervan droomt om zelf ontwerpjes te maken met handlettering raden we aan deze introductiecursus te volgen. Je leert je welke materialen je nodig hebt en wat de basisprincipes zijn van handlettering. Het werken met verschillende lettertypes, gebruik van illustraties, banners en het inkleuren, komen allemaal aan bod. Het is een uitstekende basis om met handlettering te kunnen starten.
Een online cursus is even wennen maar alles wijst zichzelf uit en je kan Sarah Van Osselaer zien lesgeven zoals zij dat voor de klas doet. Je volgt de cursus op je eigen tempo en waar en wanneer je maar wil.
Voor deze online cursus kan je op elke datum inschrijven via onze webshop. Vanaf de dag van de inschrijving krijg je 6 maanden toegang tot de cursus.
inschrijven 

Bekijk het aanbod al onze online cursussen

Nog op zoek naar een vakantieworkshop voor kinderen?

Je kan nog inschrijven tot 2 augustus voor onze kinderateliers. Bij sommige zijn er nog plaatsen vrij. Bekijk ons aanbod.

We wensen jullie een sprankelende vakantie!

Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België


Wil je aanpassen hoe je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze lijst.