Copy

Hoi <<Voornaam>>, in deze nieuwsbrief hebben we het over uitzonderlijke tentoonstellingen, een theaterwandeling voor kinderen en de Belpop bonanzawandeling. We sluiten af met nóg meer muzikaal genot: Surround The Sound. Deze online talk- en muziekshow stelt zondag het beste lokaal en jong talent aan je voor.

De Wondere wereld van het klein formaat

Naar een klein formaat kijk je anders, meer geconcentreerd, wat een bijzondere, intieme relatie creëert tussen de kijker en het werk. De 20ste Biënnale van het klein formaat is een samenwerking tussen het Musée du Petit Format en WARP. Elk van de 159 deelnemende kunstenaars uit binnen- en buitenland toont één werk op papier dat niet groter is dan een ‘A4’.

Lees meer

De Atlas Maior van Blaeu

De expo over de Atlas Maior van Blaeu in het Mercatormuseum is van start gegaan. Deze unieke atlas wordt voor het eerst in zijn geheel aan het publiek tentoongesteld. Deze ‘Google Maps’ van de 17de eeuw was de duurste uitgave die toen over de toonbank ging.

Reserveer je bezoek

De vos ... in het bos!

‘De Vos… in het Bos!’ strijkt vanaf 16 februari neer in Nieuwkerken!
Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling. Volg met je gezin de wegwijzers om de 6 fragmenten van het theaterverhaal te bekijken. Wandelen wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

Lees meer

Atelier In.Zicht

Afgestudeerden uit verschillenden disciplines van d'Academie Beeld komen samen in deze expo om via analyse van het eigen werk - en de (brede) context - op zoek te gaan naar de essentie van hun oeuvre.

Lees meer

Surround the Sound

Surround the Sound is een gratis, thematische talk-/concertshow. Het wordt een streamfeest met live-interviews en -muziek met het beste jonge en lokale talent uit Sint-Niklaas en omstreken: K1d, Unos, Koen Keppens en de winnaars van de Nieuwe Lichting Kids With Buns. De presentatie is in handen van StuBru-presentator Sander Vandenhende.

Lees meer

Belpop Bonanza Route

De muzikale geschiedenis van ons land is rijk en bijzonder. In iedere stad en gemeente vallen er schatten aan Belpop-verhalen te rapen, ook in Sint-Niklaas. Hoog tijd om die rijkdom in kaart te brengen dus! De wandelroute is uitgestippeld door dé vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing). De twee hebben zich helemaal ingewerkt in het erfgoed van de stad.

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website