Copy

Hoi <<Voornaam>>, deze nieuwsbrief bulkt uit van de tentoonstellingen. Zo kan je nog steeds naar de tentoonstelling rond de Atlas Maior van Blaeu en Atelier In.Zicht. Wil je ook de biënnale van het klein formaat bezoeken? Dan zal je snel moeten zijn, na dit weekend is de  expo afgelopen. Heb je meer zin om dingen te doen? Breng dan zeker een bezoekje aan De vos ... in het bos in Nieuwkerken! Of wat dacht je van je eigen vers in het collectieve stadsgedicht?

Schrijf je mee aan Nesten?

In het jonge hoofd van de kinderstadsdichter borrelt het van de ideeën. In samenwerking met de Bib zal Mauro de nationale Gedichtendag aanvatten als de start van een participatief stadsgedicht. De Sint-Niklase dichteres Lies Van Gasse leverde het beginvers waaraan elke inwoner kan deelnemen. Schrijf je mee?

Lees meer

De Wondere wereld van het klein formaat

Dit weekend is je laatste kans om de 20ste Biënnale van het klein formaat te bezoeken. De samenwerking tussen het Musée du Petit Format en WARP stelt 159 deelnemende kunstenaars uit binnen- en buitenland aan je voor die allen één werk op papier tentoon stellen dat niet groter is dan een ‘A4’.

Lees meer

De Atlas Maior van Blaeu

De expo over de Atlas Maior van Blaeu in het Mercatormuseum is van start gegaan. Deze unieke atlas wordt voor het eerst in zijn geheel aan het publiek tentoongesteld. Deze ‘Google Maps’ van de 17de eeuw was de duurste uitgave die toen over de toonbank ging.

Reserveer je bezoek

De vos ... in het bos!

‘De vos… in het bos!’ is neergestreken in Nieuwkerken!
Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling. Volg met je gezin de wegwijzers om de 6 fragmenten van het theaterverhaal te bekijken. Wandelen wordt pas echt bijzonder als vos en wolf mee op pad gaan!

Lees meer

Atelier In.Zicht

Afgestudeerden uit verschillenden disciplines van d'Academie Beeld komen samen in deze expo om via analyse van het eigen werk - en de (brede) context - op zoek te gaan naar de essentie van hun oeuvre.

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website