Copy

Hoi <<Voornaam>>, met de Paaspauze en gesloten scholen in aantocht, plaatsen we deze week de spot op activiteiten voor de allerjongsten: zo kan je deze week nog luisteren naar Radio Fiona, genieten van de online-activiteiten van de jeugdboekenmaand, mee wandelen met een hongerige vos met 'De Vos ... In het bos' of je dreumes inschrijven voor Codekrakertjes Unplugged@Home XL. Verder brengen we even de maatregelen voor de Ronde van Vlaanderen en stellen het nieuwste street-art kunstwerk 'Hide & Seek' aan je voor!

De Ronde van Vlaanderen

Volgende week passeert het wielerpeloton opnieuw langs Sint-Niklaas. Geniet met volle teugen van Vlaanderens Mooiste, maar voor één keer vanuit je comfortabele zetel. Door de coronamaatregelen is het allesbehalve aangeraden om naar het stadscentrum af te zakken.

Lees meer

Mural 'Hide & Seek' kondigt kleurrijk kunstenfestival Naft aan

In Sint-Niklaas vind je verrassend meer kleur dan je zou denken. Dit voorjaar nóg meer dan ooit. Ontdek de kunstvlaggen in de stadskern of deze gloednieuwe mural van graffiti kunstenaar Eelco Van denbegher in de Nieuwstraat.

Het kunstwerk is een aanloop naar het gloednieuwe festival Naft, gecureerd door Bart Warnier, dat van start gaat op 22 april.

Lees meer

Radio Fiona

Haast je, Radio Fiona gaat haar laatste week in! In dit radioprogramma interviewt concierge Fiona de dingen rondom haar in de lege schouwburg: een huilende wc-borstel, een manisch gordijn of Dramaturgino de huisdramaturg. Zo komt het theater weer even tot leven.

Lees meer

Jeugdboekenmaand gaat de laatste week in!

Maart is traditioneel de jeugdboekenmaand, maar door de corona-maatregelen moest het festival zich naar het internet verplaatsen. Maar activiteiten zijn er bij de vleet! Ontdek het programma van de laatste en tevens ook lesvrije week op onze overzichtspagina!

Lees meer

Codekrakertjes Unplugged@Home XL

Als je wilt leren programmeren, dan heb je een computer nodig, toch? Fout! Je kan ook gewoon unplugged programmeren. Dat wil zeggen dat je geen machines nodig hebt. Schrijf je vóór 1 april in en ontvang tal van offline programmeeruitdagingen!

Lees meer

De Vos... in het Bos!

Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling! De Vos ... in het bos! is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Wandelen wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website