Copy
Bekijk deze e-mail online

Hoi <<Voornaam>>, geniet van de 'Lekkerste Veggieweek thuis'.

Dit jaar is er jammer genoeg geen Langste Veggietafel. Maar niet getreurd, deze week bieden allerlei zaken heerlijke veggiedeals aan! Onze reporter ging op pad om de kwaliteit van de vegetarische kaart te testen.

Een week lang veggiedeals

De negende Langste Veggietafel vindt niet plaats. Maar, we willen bezoekers van onze jaarlijkse veggietafel iets heerlijks in ruil geven... de 'Lekkerste Veggieweek thuis'.
Onze standhouders bieden iedere dag een gezonde, duurzame maar vooral lekkere afhaalmaaltijd aan. Variatie is troef: er zijn Afghaanse gerechtjes te verkrijgen bij VLOS, de groentecurry van Pomona, een zinderende spinazie-geitenkaasquiche bij Vegabites. Of wat dacht je van een chili sin carne of wok van De Variant? Een wereld van smaak binnen handbereik!

Ontdek de deals van de Lekkerste Veggieweek

Restauranten met een uitgebreide veggiekaart

Misschien zijn er in deze vreemde coronatijden wel nóg leukere alternatieven voor wie de vegetarische keuken wil ontdekken. We gingen langs bij een paar Sint-Niklase restaurants die met verve de vegetarische of veganistische kaart trekken. Lees de proefzoektocht van onze reporter.

Lees meer over de restauranten
© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website