Copy

Hoi <<Voornaam>>, na een week vol aprilse grillen kijken we uit naar iets mooier weer. Ideaal voor een buitenactiviteit, zoals een wandeling of zoektocht door de stad. En valt er toch wat regen? Duik dan één van onze fijne expo's binnen.

Tips voor een fijne paaspauze

Een lentewandeling met toffe opdrachtjes op recreatiedomein De Ster, de stad als openluchtmuseum langs de street art route (mét nieuw werk), bingo spelen in de musea, met de speelkaart in de hand de speelplekken in de stad ontdekken ... en nog meer kant-en-klare avonturen voor de paaspauze. 

Ontdek onze tips

Poëzie op zondagmorgen

Paul Demets heeft een bijzondere band met en liefde voor het werk van Roger Raveel, zijn voormalige dorpsgenoot. In 'Het web van omtrek' zocht de dichter een taal bij het werk van Raveel. Zondag 11 april stelt hij zijn bundel aan je voor. Volg mee via livestream.

Lees meer

(RE)VOLVER - video expo (laatste weekend!)

Re)volver! toont cinema en kunst als wapen. Tegen onrecht en ongelijkheid. Tegen onverschilligheid en onwetendheid. In de titel schuilt ook het Spaanse volver, terugkeren. Veel van de kunstenaars omarmen in hun werken immers hun culturele roots of duiken in de geschiedenis. Een boeiende video-expo in Tentoonstellingszaal Zwijgershoek in aanloop naar het MOOOV Filmfestival. 

Lees meer

Meer expo ...

Wie houdt van een interessante tentoonstelling, komt zeker aan zijn of haar trekken in Sint-Niklaas. Bewonder de mooiste atlas van de wereld, zie hoe jongeren in interactie gaan met 17de eeuwse kunst, ontdek het werk van Kasper De Vos of Christel Vervaet, óf maak al plannen voor welke expo's je in de toekomst gaat verkennen.

Naar een overzicht van onze expo's

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website