Copy

Hoi <<Voornaam>>, in deze nieuwsbrief hebben we het over de magnifieke tentoonstelling rond de Atlas Maior van Blaeu in het Mercatormuseum, de verschillende activiteiten in teken van de week van de Belgische muziek en de verschillende valentijnmenus die onze lokale horecaondernemers aanbieden.

De Atlas Maior van Blaeu

Zondag opent de expo over de Atlas Maior van Blaeu in het Mercatormuseum. Deze unieke atlas werd in 2003 op de UNESCO werelderfgoedlijst geplaatst en wordt voor het eerst in zijn geheel aan het publiek tentoongesteld. Een mooie primeur voor Sint-Niklaas, dus.

Reserveer je bezoek

Valentijnsmenus

Voor velen is valentijn dé gelegenheid om eens met zijn of haar geliefde op restaurant te gaan. Lekker genieten van culinaire creaties kan gelukkig ook van thuis uit, want onze horecazaken leggen hun klanten graag extra in de watten.

Lees meer

Twee weken extra solden met Belgische muziek

De solden gaan dit jaar uitzonderlijk verder door in februari, en daarmee lopen ze over in de week van de Belgische Muziek. Dat was voor Concertclub De Casino hét signaal om volgende week de muziek van de Stationsstraat over te nemen. Dat wordt dus shoppen met een Belgische soundtrack!

Belpop Bonanza Route

De muzikale geschiedenis van ons land is rijk en bijzonder. In iedere stad en gemeente vallen er schatten aan Belpop-verhalen te rapen, ook in Sint-Niklaas. Hoog tijd om die rijkdom in kaart te brengen dus! De wandelroute is uitgestippeld door dé vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing). De twee hebben zich helemaal ingewerkt in het erfgoed van de stad.

Lees meer

Surround the Sound

Surround the Sound is een gratis, thematische talk-/concertshow. Op een verborgen locatie kweken we de atmosfeer & ambience van een festival. Het wordt een stream met live-interviews en live-sessies van artiesten uit de hele muzieksector. Het evenement is vooral een signaal, vanuit de sector, in een ‘leuk om naar te kijken’-jasje.

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website