Copy

Hoi <<Voornaam>>, wie dit kwakkelweer wil trotseren, heeft daar een goeie reden voor nodig. Gelukkig kunnen we je die geven. Wat valt er komende dagen in Sint-Niklaas te doen? Voor ieder wat wils!

Hooverphonic in de finale

Hooverphonic eiste deze week in geheel eigen stijl haar finaleplaats voor het Eurovisiesongfestival op. Die warse eigenzinnigheid waarmee ze dat deden, zit al vijventwintig jaar in de genen van de band. Zo bewijst de expo 'Mad About Hooverphonic' in De Casino. Nog niet bezocht? Haast je, vooraleer Europa Sint-Niklaas' Beste ontdekt!

Lees meer

Boekstartdag

Tijdens de Boekstartdag staat de Bib volledig in het teken van jonge gezinnen met baby’s en peuters. Kom genieten van inspirerende activiteiten en ontdek ons boekenaanbod voor de jongste telgen. We dompelen je graag onder in de magische wereld van het voorlezen, leggen de mooiste familieportretten vast op de gevoelige plaat en zoveel meer.

Lees meer

Terrassen = krassen

Om de horecaondernemers een hart onder de riem te steken werd ook de actie 'terrassen is krassen' in het leven geroepen. Ga je dit weekend de gezelligheid van een welverdiend terras opzoeken? Dan maak je kans op extra horecabudget!

Lees meer

Monster Summer Slide op De Ster
 

De Monster Summer Slide komt deze zomer voor het eerst naar Europa, en dan nog naar De Ster! Voor alle durvers, belevers, waterratten, glijders en nieuwsgierigen... Vanaf 12 juni wordt het dolle waterpret op de 18 meter hoge en 106 meter lange waterglijbaan.

Lees meer

Bioskoop Drive In

Bioskoop organiseert ook dit voorjaar een drive-in cinema. Kom jij met je familie of vrienden de 80's mee herbeleven? Volgend weekend plant Bioskoop hun drive-in cinema weer neer op de Grote Markt. Welke films er gespeeld zullen worden, kan je zelf mee bepalen door te stemmen!

Lees meer

Kleurrijk Sint-Niklaas fotowedstrijd!

Trek jij er graag op uit om foto’s te trekken met je camera of smartphone? Doe dan mee met de ‘Kleurrijk Sint-Niklaas’-fotowedstrijd en maak kans op een workshop van fotograaf Tom Abeloos! De beste tien inzendingen zullen ook te zien zijn in het straatbeeld tijdens de Terrasjesdagen.

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven
 

Facebook
Link
Website