Copy

Nieuwsbrief juni 2021

Zomerreeks gitaar en piano

Vanaf 1 juli organiseren wij een zomerreeks voor gitaar en piano met docenten Sunny, Joris en Franky.
Zijn de zwarte toetsen van je piano grijs geworden van het stof? Zit de klankkast van je gitaar vol spinnenwebben? Dan is het hoog tijd dat je de zaken weer aanpakt!
Na een veel te lange corona-pauze offeren Franky, Sunny en Joris hun vakantie op om jou weer helemaal muzikaal bij te benen.
Schrijf je vandaag nog in voor 10 zomerse gitaar- of pianolessen tijdens de maanden juli, augustus en september.
Gewoon doen!
Kies en schrijf in

Proficiat Grace en proficiat Wanda!

Grace Khuabi uit Sint-Niklaas is de terechte winnaar van The Voice van Vlaanderen. De Vrije ateliers zijn  super fier want Grace volgde in het najaar 2020 les bij onze zangdocent Wanda.
Wil je ook graag zangles volgen en aan je talent werken? Wanda Pauwels helpt je graag op weg om jouw unieke stem te ontdekken en ontwikkelen.  Als zangeres is ze gepassioneerd met muziek bezig, zong in diverse bands en heeft heel wat ervaring op kleine en grotere podia.  
Inschrijven

Tieners, gamers, hip hop & beatboxers

Nog plaatsen vrij in het gaming kamp!
Tijdens de zomervakantie dompelen we jou vier volle dagen onder in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken.
Samen met onze experts schrijf je een boeiend scenario voor jouw eigen game, waarna je dit eigenhandig leert ontwikkelen.
Dat de gaming-industrie méér is dan alleen maar spelletjes bedenken, ontdek je tijdens een boeiend bedrijfsbezoek. Coaches leren je hoe je jezelf en jouw game in de markt kan zetten met een goed verhaal, zowel online als in real life.
Ga aan de slag met je passie en ontdek de game-ontwikkelaar in jezelf. Op de laatste dag volgt het moment suprême: je toont jou eigen creatie aan de buitenwereld.
Schrijf je hier in

Grijp nu je kans om je talent voor hip hop en beatbox te ontdekken.
Passie voor hiphop? Wil jij leren rappen of beatboxen? In deze cursus kan jij kennismaken met de wonderlijke wereld van rapmuziek en beatbox, 2 van de 5 hiphop kunsten.
Kom jezelf en je talenten ontwikkelen en word de beste rapper en beatboxer van jouw school of zelfs stad!
Van Eminem tot Zwangere Guy, en van FootboxG tot Spencer X, in deze cursus leer je het allemaal!
Schrijf je hier in

Kalligrafie ouderwets en toch trendy!
Een kalligrafisch alfabet leren schrijven is een ontdekkingstocht. Net zoals je overgrootouders schrijven met een losse pen in een pennenstok... monnikenwerk en heel spannend.
Stap voor stap leer je de letters van het cursieve alfabet, die veel verwantschap met elkaar vertonen. Het alfabet is immers een familie met 26 leuke familieleden.
Schrijf je hier in.

Aanbod zomervakantie kinderen

Online workshops pottendraaien en aquarel

Deze zomer tijd nemen voor je hobby of misschien eens iets nieuws proberen?  Met onze online cursussen kan je heel gemakkelijk zelf tijd voor je hobby inplannen en je creativiteit laten botvieren. Beginner of gevorderd, kunstenaars Marc De Vos en Françoise Busin staan garant voor kwaliteit. Ze hebben jarenlange ervaring in het lesgeven en leren je alle kneepjes. 
En smaakt het naar meer, dan kan je in het najaar inschrijven voor onze cursussen in het ateliers. 

Meer info

Opendeur Muzenissen?

Doen we het of doen we het niet?
Binnenkort meer nieuws...
Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België


Wil je aanpassen hoe je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van deze lijst.