Copy

Hoi <<Voornaam>>, heb jij de Sint al gezien? In deze rare tijden is het niet zo eenvoudig om de Goedheiligman te ontmoeten. Daarom heeft hij zich dit jaar digitaal laten omscholen. Maar ook in de straten kan je overal sporen van de Sint zien...

Stad van de Sint digitaal: de leukste filmpjes!

Volgende week is Sinterklaas jarig, en dat moet worden gevierd. Omdat de Sint dit jaar niet alle kinderen kan ontmoeten, heeft hij dit jaar een Streamboot meegebracht. Via allerlei filmpjes kan je het doen en laten van de Heilige Nicolaas volgen.

Li(e)ve Sint: elke zondag live

Li(e)ve Sint is een snelle, creatieve, gekke, unieke televisieshow met Sinterklaas en zijn vele (bekende) gasten. Deze week ontvangt Sinterklaas niemand minder dan weervrouw Sabine Hagedoren! Live op zondag van 14.30 tot 16 uur.

Kijk live mee (op zondag 29 november, vanaf 14.30 uur)

Bekijk de avonturen van De Peatles

De huismuzikanten van Sinterklaas, de Peatles, beleven online de gekste avonturen! Op woensdag en zaterdag om 14 uur vind je een nieuw filmpje op onze website.

Kijk naar de Peatles

Elke dag een nieuw filmpje uit het Huis van de Sint

Het Huis van de Sint gaat digitaal, met elke dag om 10 uur een nieuw filmpje met een verhaal, een opdracht of een weetje … Bezoek ook de kamers virtueel!

Kijk naar de filmpjes uit het Huis van de Sint

Extra clips & achter de schermen

Wil je weten hoe al die reportages en filmpjes tot stand komen? Of wil je gewoon nóg meer weten over Sinterklaas en de Pieten? Dan kan je altijd nog extra filmpjes bekijken op onze sociale media!

Je vindt de Stad van de Sint terug op Facebook, Instagram, TikTok en Youtube!

Op zoek naar de Sint in Sint-Niklaas

De Sint is overal te zien, ook al zie je hem niet. Overal in de stad duiken er dingen op die hem moeten eren. Een reuzegroot boek, een Sinttapijt en zelfs een eigen speciale brievenbus verschenen de afgelopen weken in de stad.

Wie zoekt die Sint?

Maar er is meer. Overal zijn allerlei kleine sporen achtergelaten voor kinderen om op zoek te gaan naar de Sint. Via de  wandelzoektocht komt je hem misschien op het spoor. Wie kan alle vragen juist oplossen?

Lees meer

Post voor Sinterklaas

Sinterklaas kreeg al honderden brieven van brave kindjes! Stuur jij hem ook een tekening of brief? Wie weet krijg je wel post terug! Aan de ingang van het stadhuis van Sint-Niklaas staat een gloednieuwe pratende postbus. Liever digitaal een briefje sturen? Dat kan ook! 

Stuur je tekening of brief digitaal

Sinterklaastapijt & -boek

Oh kom maar eens kijken ... naar het prachtige Sinterklaastapijt op het Stationsplein en het grote Sinterklaasboek in de Stationsstraat! Voor kleine én grote Sinterklaasfans.

Lees meer

Sfeervolle versieringen in de stad

Als de Sint naar onze stad komt, is het feest. Daarom werden overal versieringen opgehangen, hebben winkels hun etalages veranderd en hebben we overal sfeerlichtjes aangestoken. Geen moeite werd gespaard ... Kom en geniet van de heerlijke, magische sfeer in het stadscentrum!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website