Copy

Hoi <<Voornaam>>, deze week knallen we op gang met het Erfgoedweekend, met als uitschieter de museumnocturnes op zaterdag. Is ook dat niet genoeg? Grijp dan je laatste kans om het werk van Kasper De Vos in de Annex van d'Academie te bezoeken of geniet van filmpracht in de stad met de MOOOV wandeling!

Erfgoednacht
Nachtuilen vliegen uit!

Morgen kan je uitzonderlijk vier tentoonstellingen tot 23 uur bezoeken. Tijdens deze nocturne kan je rekenen op een gevarieerd menu van kijken en genieten en voor de gelegenheid is dat volledig gratis. Heb je nog geen tickets? Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Lees meer

NAFT kunstfestival

NAFT is streetart, maar ook installatiekunst, video-, performance- en beeldende kunst. Kruip in de leefwereld van achttien verrassende kunstenaars, elk met hun eigen verhaal en eigenzinnige creatieve koers. NAFT combineert internationale kleppers met artiesten met een lokale verankering.

Lees meer

Buitenspeelfestival
de speelroute!

Ben jij het ook een beetje beu om binnen te zitten? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing! Vanaf 21 april kan je met je klas, met je vriendjes of alleen meespelen op het 9100buitenspeelfestival. 10 dagen lang kan je op verschillende plaatsen in de stad en deelgemeenten spel- en sporttips vinden. Ga je mee op zoek?

Lees meer

MOOOV filmwandeling

MOOOV filmfestival lokt je hele gezin naar buiten en daagt je uit voor een wel hele bijzondere filmvoorstelling: eentje die zich afspeelt langs verschillende punten van de stadswandeling. Ga op zoek naar de kleurrijke MOOOV-QR-codes en vind de verschillende unieke kortfilms voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer

Resident artiest
Kasper De Vos

Kasper De Vos is de eerste resident die zijn intrek in d'Academie nam. Voor zijn tentoonstelling met collages, tekening en sculpturen haalde Kasper zijn inspiratie uit het dagdagelijkse leven.Heb je de expo nog niet bezocht? Dan is deze week je laatste kans. Daarna neemt een nieuwe artiest d'Academie over!

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven
 

Facebook
Link
Website