Copy

Hoi <<Voornaam>>, met de Ronde van Vlaanderen gaat de Paasvakantie pas echt van start. Maar wat te doen met al die vrije tijd komende week? Dat lees je in deze nieuwsbrief!

Kinderparcours op De Ster

Vanaf 3 april kan je op De Ster gaan lentewandelen. Het recreatiedomein stippelde een parcours uit speciaal voor kinderen en families. Voer de 12 opdrachten uit langs het bewegwijzerd lenteparcours. Zo wordt wandelen opnieuw een leuke bezigheid!

Lees meer

Paaspauze?

Nee hoor! Volop tijd om nieuwe dingen te ontdekken. En je hoeft er niet eens ver voor te gaan. Geen saaie autoritten. Geen lange files. Gewoon dichtbij.  Je zal er van versteld staan hoeveel leuks er te ontdekken valt.

Lees meer

Ronde van Vlaanderen

Volg de wedstrijd thuis op TV en geniet van enkele mooie luchtbeelden. Zo heb je een beter beeld van het streetartwerk, reuzen, luchtballonnen en een bloemencape aan 'Het Woord' op de Grote Markt. Je kan alles live volgen op de socials van ontdek Sint-Niklaas.

Lees meer

Marktactie

Als je wilt leren programmeren, dan heb je een computer nodig, toch? Fout! Je kan ook gewoon unplugged programmeren. Dat wil zeggen dat je geen machines nodig hebt. Schrijf je vóór 1 april in en ontvang tal van offline programmeeruitdagingen!

Lees meer

Poëzie op zondagmorgen

Paul Demets heeft een bijzondere band met en liefde voor het werk van Roger Raveel, zijn voormalige dorpsgenoot. In 'Het web van omtrek' zocht de dichter een taal bij  het werk van Raveel. Zondag 11 april stelt hij zijn bundel aan je voor.

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website