Copy

De lokale handelaars uit Sint-Niklaas leggen tijdens het weekend van 3 & 4 oktober hun klanten extra in de watten tijdens het Weekend van de Klant. De winkels in de stadskern zijn ook open op zondag van 14 tot 18 uur.

Dankjewel om lokaal te winkelen!

Met een extra actie, animatie, korting of geschenkje zeggen de handelaars 'dankjewel' aan iedereen die lokaal koopt. Per lokale aankoop van 25 EUR mag je een fikse draai geven aan het 'Rad van de Klant' en maak je kans op fijne prijzen.

We verwennen je met dubbele Oh-punten. Uiteraard zorgen onze handelaars ervoor dat je in een veilig klimaat kan winkelen. Breng zeker je mondmasker mee en hou afstand.

Lees meer

Ook dit weekend ...

Expo 'Honger' 

Iedereen heeft nood aan basisbehoeften zoals eten, drinken, kennis, liefde en aanraking. Maar wat met kunstenaars die trek hebben in een creatieve input, die verlangen naar een expressieve uitlaatklep in tijden van onzekerheid, afzondering of lockdown? Een bijzondere expo met een eigen, frisse blik van tientallen lokale kunstenaars op een uniek tijdsgewricht in onze recente geschiedenis.

Lees meer

Goestink

'Goestink' in een drankje, hapje en muziek? 'Goestink' om te genieten en gezellig coronaproof samen te zijn? Pop-up festival van de sfeer Goestink strijkt dit en volgend weekend neer in het Castrohof.

Lees meer

Bioskoop Drive-In

Drive-in cinema op de Grote Markt, zoals in de jaren '80. Gezellig met je bubbel en een hapje en drankje vanuit de auto kijken naar klassiekers zoals When Harry Met Sally en Mamma Mia!

Lees meer

Coup de Ville - Chasing Flowers

Ook dit weekend kan je nog op zoek naar bloemen in actuele kunst op een wandelroute langs bijzondere plaatsen in de stadskern. 

Lees meer

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website