Copy

Hoi <<Voornaam>>, er staat weer heel wat te gebeuren. Net nu de terrasjes terug open zijn, staan we voor een extra lang weekend! Er is deze week dus extra veel tijd om te genieten en enkele van onze tips uit te proberen!

Terrasjestijd

Sinds het voorbije weekend zijn de terrasjes terug open! Om de herwonnen vrijheid te vieren zorgt het stadsbestuur de hele maand voor allerlei straattheater in het stadscentrum. Om de horecaondernemers een hart onder de riem te steken werd ook de actie 'terrassen is krassen' bedacht. Zo maak jij kans op extra horecabudget!

Lees meer

Salons in Jonge Handen

SteM presenteert opnieuw het project ‘Salons in jonge handen’. Nieuw voor deze editie is dat de scholen niet langer elk een weekend, maar naast elkaar opgesteld worden. Ook nieuw is de deelname van SBSO Baken. Zo werd een leuke blend verkregen van werken van leerlingen tussen de 13 en 21 jaar.

Lees meer

Buitengewoon

Buitengewoon dat is genieten van van kleurrijke bloemen en planten op de lentemarkt, de lokale producten uit jouw Takeaway-pakket op de Lekker Lokaalmarkt. Bovendien kan je ook naar de fototentoonstelling van Fotovisie stelt tentoon. Ook in het park kan je heel wat leuke speltips ontdekken met het gezin.

Lees meer

Picknicken in het groen

Maak een picknick en zoek een groen plekje uit in de stad of in je eigen buurt. Geniet van het gezelschap, de natuur en de stilte om je heen. Neem een foto van je picknick en deel deze op social media #ontdeksintniklaas.
Wie weet kan jij wel een picknickdeken of een lekker lokaal pakket winnen!

Lees meer

PPPUSH-IT!

PPPUSH-IT is not your usual festival. Het is een ontmoeting tussen makers én mee-makers uit de brede ‘music-scene’. Het wil muzikanten, journalisten, kunstenaars & hun publiek verbinden & verenigen. Het geeft hen - via labo, muziek & expo - een gezamenlijke stem, gezicht & platform.

Lees meer

Mad about Hooverphonic

Nog tot 6 juni kan je in De Casino in 25 jaar aan Hooverphonicgeschiedenis duiken. De concertorganisatie kreeg onbeperkt toegang tot het gehele archief van de band. Alles komt aan bod: het retrofuturisme van de begindagen, de psychedelica maar ook de symfonische bombast en de uitgeklede essentie van de hits. Zeker een bezoekje waard, dus!

Lees meer

Monopoly Sint-Niklaas

Na de stemwoede van de voorbije dagen is de winnaar bekend! Met een afgetekende voorsprong claimt de Vredefeesten het laatste vakje op het Monopolybord van Sint-Niklaas. Het festival neemt zo plaats tussen Sint-Niklase historische gebouwen, bezienswaardigheden en cultuurspelers

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven
 

Facebook
Link
Website