Copy

Hoi <<Voornaam>>, wat tippen we deze week? Een wandeling in het teken van de haikudichtvorm en de kersverse winnaars van De Nieuwe Lichting. We blikken ook al even vooruit naar de unieke tentoonstelling in het Mercatormuseum over de wereldvermaarde Atlas Maior van Blaeu.

De Atlas Maior van Blaeu

Volgende week opent de expo over de Atlas Maior van Blaeu in het Mercatormuseum. Deze unieke atlas werd in 2003 op de UNESCO werelderfgoedlijst geplaatst en wordt voor het eerst in zijn geheel aan het publiek tentoongesteld. Een mooie primeur voor Sint-Niklaas, dus.

Reserveer alvast je bezoek

Haikuwandeling

Speciaal voor de gedichtendag werkte het vijfde jaar van de Heilige Familie een Haikuwandelroute uit. Deze route, die je langs alle herkenbare gebouwen in de stadskern voert, is opgebouwd rond 24 haiku's die de leerlingen opstelden.

Lees meer over de haikuwandeling

Kids With Buns wint De Nieuwe Lichting

Het Sint-Niklase singer-songwriterduo Kids With Buns mag zich één van de drie winnaars van de wedstrijd van Studio Brussel noemen. De juryleden vielen voor de indie-invloeden in hun songs en het unieke en diepe stemgeluid van Marie Van Uytanck.
Ken je hun muziek nog niet?

Lees meer over Kids With Buns

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website