Copy

Hoi <<Voornaam>>, de zomervakantie is van start gegaan! Ontdek hier wat er binnenkort in Sint-Niklaas te beleven valt!

Sport en film op groot scherm

Beleef de Tour de France, de Olympische Spelen, animatiefilms, muziekfilms of de allerbeste filmklassiekers samen met je vrienden of familie op een van de gezellig ingeklede terrassen van het Sint-Nicolaasplein.

Meer info

Zomerkermissen

Juli staat bol van de kermissen! Na een coronajaar en een kermisarme zomer vorig jaar kan dit best een opluchting genoemd worden. Ben je een getalenteerde botsautomobilist, eendjesvisser of eerder een fervente fan van wildere attracties? Dan kan je de komende maand volop genieten!

Ontdek de kermissen

Laatste kans: Straattheaterfestival

Om ook dit weekend verder op te luisteren is het straattheaterfestival opnieuw van de partij! Heel het weekend lang kan je genieten van een artistieke familie- en gezinswandeling in de stadskern. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Meer info & gratis reserveren

Laatste kans:
Circus Barones

Naast duiken in het water, kan je dit weekend in De Ster ook in de nostalgie en spektakel van een circusvoorstelling duiken. Vorig jaar waren voorstellingen niet mogelijk en net dat maakt dit circusweekend nog specialer. Laat deze kans niet schieten!

Meer info & reserveren

Een Blauwe Vogel

Daar vliegt een blauwe vogel door de lucht, zonet ontsnapt uit een gouden vogelkooi! Kan jij hem vinden, vangen, of laat je hem net vrij en vrolijk vliegen? De wandeling volgt verschillende personages die je per plek kan kiezen. De verteller daagt je bovendien uit tot spannende opdrachten!

Meer info

Schatten van Vlieg
Vlieg in Wonderland

Vlieg volgt een wit konijn door een konijnenhol. Plots is hij in Wonderland! Help jij Vlieg met zijn spannende zoektocht? Ontdek het parcours doorheen de Bib en ontrafel de mysterieuze, knotsgekke illusies. Vind jij de magische code van de schatkist?

Meer info

En nog veel meer ...

Deze zomer wordt geleidelijk aan volgestouwd met allerlei activiteiten, en daar komen er nog dagelijks bij. Om door het bos de bomen nog te kunnen zien, houden we alles bij met een handig overzicht!

Bekijk de zomer van Sint-Niklaas!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven
 


Facebook
Link
Website