Copy

Hoi <<Voornaam>>, geniet jij ook zo van de warmte en het plezier die Sinterklaas brengt in deze donkere dagen? We hebben nog heel wat moois voor jou klaar staan in Sint-Niklaas, dé Stad van de Sint!

Sinterklaaszoektocht in het stadscentrum

Op zoek naar een heerlijke, sfeervolle weekendactiviteit in openlucht voor je gezinsbubbel? Onze Sinterklaaszoektocht is een grote aanrader voor elke speurneus vanaf 4 jaar! Zoek de Sinterklaasgeheimen en geniet onderweg van de prachtige Sinterklaasversiering in het hart van de stad.

Download je deelnameformulier hier of neem een exemplaar op papier aan onze zuilen aan het Huis van de Sint (Stationsstraat 85) en aan de Postbus van de Sint (aan het stadhuis, Grote Markt 1).

Elke dag een nieuw filmpje uit het Huis van de Sint

Het Huis van de Sint gaat digitaal, met elke dag om 10 uur een nieuw filmpje met een verhaal, een opdracht of een weetje … Bezoek ook de kamers virtueel!

Kijk naar de filmpjes uit het Huis van de Sint

Li(e)ve Sint: elke zondag live

Li(e)ve Sint is een snelle, creatieve, gekke, unieke televisieshow met Sinterklaas en zijn vele (bekende) gasten. Deze week ontvangt Sinterklaas Ghost Rocker Elindo Avastia! Live op zondag van 14.30 tot 16 uur.

Kijk live mee (op zondag 22 november, vanaf 14.30 uur)

Bekijk de avonturen van De Peatles

De huismuzikanten van Sinterklaas, de Peatles, beleven online de gekste avonturen! Op woensdag en zaterdag om 14 uur vind je een nieuw filmpje op onze website.

Kijk naar de Peatles

Post voor Sinterklaas

Sinterklaas kreeg al honderden brieven van brave kindjes! Stuur jij hem ook een tekening of brief? Wie weet krijg je wel post terug! Aan de ingang van het stadhuis van Sint-Niklaas staat een gloednieuwe pratende postbus. Liever digitaal een briefje sturen? Dat kan ook! 

Stuur je tekening of brief digitaal

Sinterklaastapijt & -boek

Oh kom maar eens kijken ... naar het prachtige Sinterklaastapijt op het Stationsplein en het grote Sinterklaasboek in de Stationsstraat! Voor kleine én grote Sinterklaasfans.

Lees meer

Volg 'Stad van de Sint'

Volg 'Stad van de Sint' op Facebook, InstagramTikTok & YouTube voor de leukste nieuwtjes en een exclusieve blik achter de schermen! Tag @stadvandesint in je Instagram-stories en wij delen jouw Sinterklaasavonturen.

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website