Copy

Hoi <<Voornaam>>, Sint-Niklaas maakt zich op voor de lente: Ontdek de nieuwe kledingcollecties met de R-Oh-de loperweekend of wat er dit jaar in Sint-Niklaas te beleven valt met de nieuwe bezoekersgids. Aan deze indrukwekkende lijst van bezoektips voegt Niko Van Stichelen zijn favoriete plekjes in Sint-Niklaas toe. Tot slot zetten we nog even de spot op Poëzie op Zondagmorgen en de nieuwe Eurovisie Songfestivalinzending van Hooverphonic.

R-Oh-de loperweekend

Op zaterdag 13 en zondag 14 maart rollen de lokale handelaars de rode loper voor u uit. Ze stellen hun nieuwste collecties voor. Tijdens dit weekend geniet je van een gezellige winkelsfeer én maak je kans op één jaar gratis winkelen.

Lees meer

De favoriete plekjes van Niko Van Stichel

Niko van Stichel is beeldend kunstenaar en directeur van de Academie Beeld. Hoe kijkt hij naar onze stad en wat zijn zijn favoriete plekken in Sint-Niklaas?

Lees meer

Poëzie op zondagmorgen met Seckou Ouologuem

Op of naast het podium, engagement is het sleutelwoord in het werk van Seckou Ouologuem. Je mag je aan vuurwerk verwachten wanneer de Antwerpse stadsdichter van 2020 het woord hanteert.

Lees meer

De nieuwe bezoekersgids

Wat is er dit jaar te beleven in het hart van het Waasland? Het antwoord vind je in de nieuwe bezoekersbrochure van de Dienst Toerisme. 
Sint-Niklaas is een stad met een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, een uitgebreid pallet aan wandel- en fietsmogelijkheden en het evenementiële, commerciële en culturele trefpunt van het Waasland.
Laat je inspireren voor een verrassend dagje Sint-Niklaas!

Lees meer

Hooverphonic klaar voor Eurosong

Toen het Eurovisie Songfestival vorig jaar werd afgelast, was het al snel duidelijk dat de Sint-Niklase kleppers van Hooverphonic ons land opnieuw zouden moeten vertegenwoordigen. Deze week werd ook het nagelnieuwe nummer voorgesteld waarmee ze hun gooi naar de overwinning doen.

Beluister 'The Wrong Place'

Oh-magazine in je bus

Afgelopen week werd de lente-editie van het Oh-magazine verdeeld. In dit nummer ontdek je zes nieuwe zaken in het centrum, een recept van Park & Laan en nog veel meer. Ook de Oh-wedstrijd is opnieuw aanwezig. Speel mee en win!

Lees meer

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website