Copy

Hoi <<Voornaam>>, ein-de-lijk is het zover: Sinterklaas komt aan in de stad die zijn naam draagt. Wij maken ons klaar voor 3 weken heerlijke Sinterklaaspret.

Stad van de Sint - 12 november tot 6 december

Sinterklaas en zijn pieten passen zich dit jaar aan en voorzien een grotendeels digitaal programma. 

Er valt heel wat te ontdekken voor Sinterklaasfans groot en klein! 

Li(e)ve Sint: elke week live!

Li(e)ve Sint zorgt voor 4 zondagnamiddagen live feest in elke gezinsbubbel. Een snelle, creatieve, gekke, unieke televisieshow met Sinterklaas en zijn vele (bekende) gasten. Meer nog: ook jouw woonkamer krijgt in dit alles een belangrijke en interactieve rol toebedeeld!

Lees meer

Huis van de Sint

Dit jaar kunnen kinderen het Huis van de Sint digitaal én virtueel bezoeken. Elke dag staat er een nieuw filmpje online met een verhaal, een opdracht of een weetje … En ook de verschillende kamers in het Huis worden één voor één onthuld.

Lees meer

Post voor Sinterklaas

Aan de ingang van het stadhuis van Sint-Niklaas staat een gloednieuwe pratende postbus: megagroot en vol verrassende technische snufjes. Post je brief aan Sinterklaas ... en wie weet krijg je wel post terug!

Lees meer

Sinterklaaszoektocht 'Wie zoekt die Sint'

Ga met je gezinsbubbel op speurtocht door de Sintstad en ontdek alle Sinterklaasgeheimen! Een aanrader voor iedereen vanaf 4 jaar. En wist je dat het stadscentrum helemaal in Sinterklaassfeer versierd is? Extra sfeervol bij valavond! 

Download het deelnameformulier

De Peatles 

Sinterklaas brengt zoals elk jaar ook zijn huismuzikanten, de Peatles, mee! Deze knotsgekke muzikale bende beleeft online de gekste avonturen op woensdag 18, zaterdag 21, woensdag 25 en zaterdag 28 november. 

Lees meer

Sinterklaastapijt 

Oh kom maar eens kijken ... naar het prachtige Sinterklaastapijt op het Stationsplein! Een warme welkom voor Sinterklaas én een prachtig kunstwerk om te bewonderen voor al zijn kleine en grote fans.

Lees meer

Volg 'Stad van de Sint'

Meer nieuws over de avonturen van Sinterklaas en zijn pieten lees je op www.ontdeksintniklaas.be, maar ook op www.stadvandesint.be. En wist je dat je 'Stad van de Sint' ook kan volgen op Facebook, InstagramTikTok & YouTube? Volg ons snel voor de leukste nieuwtjes en een exclusieve blik achter de schermen. 

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website