Copy

Hoi <<Voornaam>>, deze week selecteerden wij van Ontdek Sint-Niklaas voor elk wat wils.We zetten street art, de solden lokaal talent en een koppel tentoonstellingen in de kijker. Wil je deelnemen aan de Sint-Niklase Huiskamerquiz? Vergeet dan niet om je snel in te schrijven, de laatste plaatsen gaan deze week de deur uit!

Street art, wandelen in een altijd veranderend museum

Als je weet waar je moet kijken, is Sint-Niklaas een waar openluchtmuseum. Op verschillende plaatsen vind je werken van wereldbekende artiesten zoals ROA en Dzia. In de afgelopen jaren kwamen er nog heel wat nieuwe veelkleurige graffiti- en street artwerken bij. Dat deze nieuwe werken in de smaak vallen is duidelijk. Voor het tweede jaar op rij is een kunstwerk in Sint-Niklaas geslecteerd voor het beste street artwerk in België. Stemmen kan je nog tot 31 januari.

Ontdek de street artwandeling

Stem voor het beste Belgische street artwerk van 2020

Laatste kans: Expo 'Fotografen voor de zorg'

Miet Neirinckx vormde een reeks foto's die gratis aan mensen uit de zorg werden aanboden om tot een echte tentoonstelling. Naast de portretten van de zorgverleners staan ook de unieke verhalen van hen die in de vuurlinie staan centraal. De expo eindigt op 17 januari.

Breng nog een laatste bezoek aan de expo

Solden in de stadskern

De solden zijn bezig! Snuister tussen de leukste spullen aan héél leuke prijsjes! De stad voorziet maatregelen om het solden winkelen op een veilige en aangename manier te laten verlopen.

Sint-Niklase huiskamerquiz

De inschrijvingen voor de eerste Sint-Niklase huiskamerquiz lopen als een trein. Momenteel zijn er reeds meer dan 700 inschrijvingen! Er kunnen nog slechts een 200 extra deelnemers inschrijven. Snel inschrijven is dus de boodschap! Één inschrijving per team is voldoende.

Meer informatie & inschrijven

Musea heropenen na wintersluiting

Deze week heropenden de musea opnieuw de deuren na de jaarlijkse wintersluiting. Vanaf nu is ook de gratis brochure ‘Schatten in het kijkdepot’ beschikbaar.

LET OP: voor een bezoek is een reservatie verplicht

Reserveer jouw bezoek

Sint-Niklaas talent in 'De Nieuwe Lichting'

Het gaat singer-songwriterduo Kids With Buns voor de wind. Vorig jaar schopten ze het tot de halve finale van de Humo's Rockrally en nu haalden Amber en Marie de selectie van 'De Nieuwe Lichting'. Een geweldige krachttoer dus. Hoe straf?

Ontdek het hier!

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram'

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website