Copy

Hoi <<Voornaam>>, wij van Ontdek Sint-Niklaas wensen je een gelukkig, gezond, hoopvol en fonkelend 2021! 365 nieuwe dagen om te ontdekken wat voor verrassends de hoofdstad van het Waasland te bieden heeft. 

Hartverwarmende Winterwandeling: nog tot en met zondag 10 januari

Langs een sfeervolle, coronaproof wandelroute van 3 km door de binnenstad, staan 13 prachtig versierde en verlichte kerstbomen. Elke kerstboom vertelt het unieke, warme verhaal van een Sint-Niklazenaar. De kleinste bezoekers kunnen als echte speurneuzen aan de slag met een wandelbingo. Aan elke kerstboom kan je, als je dat wil, een centje doneren voor enkele zorginstellingen uit Sint-Niklaas die dit jaar in de vuurlinie van de crisis stonden.

Download brochure & meer informatie

'Nonkel Jules' verlicht Gorinchemstraat

'Nonkel Jules' is een 12 meter hoge spar in de voortuin van Julien Dauwe (81) in de Gorinchemstraat. Deze spar is prachtig versierd met meer dan 10.000 kerstlichtjes en is deel van de Hartverwarmende Winterwandeling. Een uniek spektakel, waarbij jij ook jouw kerstbal en wensen voor het nieuwe jaar in de onderste takken kan hangen. Dit weekend is het je laatste kans om de boom in vol ornaat te zien schitteren.
 

Solden in de stadskern

De solden zijn begonnen! Nu zondag 10 januari zijn de meeste winkels in de stadskern open van 14 tot 18 uur. Snuister tussen de leukste spullen aan héél leuke prijsjes! De stad voorziet maatregelen om het solden winkelen op een veilige en aangename manier te laten verlopen.

Lees meer

Sint-Niklase huiskamerquiz

Zin in een plezant avondje quizzen met vrienden, familie of collega's - en dat helemaal coronaproof? Schrijf je in voor de Sint-Niklase huiskamerquiz op zaterdag 30 januari om 19.30 uur! Live gepresenteerd in je woonkamer op je smartphone, tablet, smartTV of computer. Stijn Van de Voorde (van Studio Brussel, live DJ, maar vooral trotse Sint-Niklazenaar) zal de quiz presenteren met de nodige humor, intermezzo’s en uiteraard ook een boel vragen gelinkt aan onze stad!

Meer informatie & inschrijven

'Vos in het bos' - theaterwandeling voor kinderen in Belsele

Laat je mee voeren doorheen de 'Bezenkoek' in Belsele door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal. Scan met je smartphone onderweg 6 QR-codes, bekijk de videofragmenten en geniet van de avonturen van de dieren in het bos. Een bijzondere, interactieve wandeling van 2,5 km voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer

Digitale theaterworkshop 'Vrolijke vork en lollige lepel' voor kinderen

Heb je creatieve kinderen tussen 5 en 8 jaar in huis? Dan is de digitale objectentheaterworkshop 'Vrolijke vork en lollige lepel' van de Bib Sint-Niklaas een fijne tip voor zondag 17 januari om 10.30 uur. Sluit digitaal aan en zie hoe je kinderen thuis zelf actief aan de slag gaan met huis-tuin-en-keukengerei, in de letterlijke zin van het woord. Gratis, wel inschrijven om te kunnen deelnemen.

Meer informatie & inschrijven

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website