Copy

Hoi <<Voornaam>>, een nieuwe maand én de laatste rechte lijn naar de zomer is ingezet! Ook in juni staat er in Sint-Niklaas heel wat op het programma. Voor deze week bieden we je graag deze tips aan.

Arte Amanti - internationaal kamermuziekfestival

Verrassend, speels en heerlijk zomers! Met werken van onder andere Astor Piazzolla en Claude Debussy verwelkomen harpiste Eva Maeyaert en het Desguin Strijkkwartet je op in de prachtige tuin van De Salons. In openlucht, veilig en ontroerend. Gegarandeerd een magische zondagmiddag.

Info & tickets voor 'Arte Amanti'

Laatste kans! Expo 'High Voltage'

De gratis expo ‘High Voltage’ in de Vierkante Zaal van d’Academie Beeld serveert “hooggespannen geluidskunst van zes hedendaagse kunstenaars”. Reserveer je tijdslot en geniet zaterdag of zondag op de valreep nog van deze bijzondere expo.

Info & reserveren voor ‘High Voltage’

Laatste kans! Expo 'Mad About Hooverphonic'

‘Mad About Hooverphonic’ in De Casino is een unieke retrospectieve bij het 25-jarige bestaan van deze Sint-Niklase band extraordinaire. Koop je tickets, reserveer je tijdslot en zorg ervoor dat je deze expo niet mist!  

Info, tickets & reserveren voor ‘Mad About Hooverphonic’

Open Kerkendagen

Heel wat prachtige kerken in Sint-Niklaas, maar stapte jij er al eens binnen? Dit weekend zetten een aantal kerken hun deuren open voor bezoekers. Ontdek de Onze-Lieve-Vrouwekerk én de Sint-Nicolaaskerk met gids. Bewonder een tentoonstelling of pik een orgelconcert mee.

Bekijk het programma

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven
 


Facebook
Link
Website