Copy

Hoi <<Voornaam>>, deze week staat in teken van het jonge kunsttalent. Ontdek wat het kruim van de nieuwste lichting aan Sint-Niklase beeldende kunstenaars heeft te bieden, of tune donderdag in voor de online gedichten over wat 'samen' in deze vervreemdende tijden betekent.

Eindwerken d'Academie Beeld

De afstuderende leerlingen van vorig academiejaar stellen hun eindwerken tentoon. Een 70-tal studenten, van alle richtingen uit de 4de graad en specialisatie, zijn vertegenwoordigd met een selectie van hun werk. Wees snel, want de tentoonstelling maar loopt twee weken, tot 7 februari.

Ontdek de Expo

Gedichtendag online

"Two’s a company, three’s a crowd." Voor deze nieuwe editie van de Gedichtendag, met ‘samen’ als thema, morrelt de Bib met plezier aan de betekenis van deze uitdrukking. Dichters Moya De Feyter en Siel Verhanneman en muzikante Sara Salvérius namen elk een filmpje op, dat we met plezier met jullie delen via de website van de Bib. Hoe apart ook een beetje samen kan zijn.

Meer informatie & inschrijven

Stem voor SMOK

Dit jaar plaatste street artkunstenaar SMOK dit bijzonder kleurrijke werk aan de gevel van Casa Da Vinci in de Noordlaan. Het kunstwerk viel niet alleen direct in de smaak bij de Sint-Niklazenaren, maar ook bij het Street Art Antwerp Team. Zij namen de kolibrie op in hun shortlist van beste street artwerken van 2020. Met jouw stem halen we de trofee naar Sint-Niklaas!

Stem voor het beste Belgische street artwerk van 2020

Blijf op de hoogte: volg ons op Facebook en Instagram'

Wil je permanent op de hoogte blijven van wat er in Sint-Niklaas te beleven valt? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Op regelmatige basis verschijnen daar de laatste weetjes!

© 2020 Stad Sint-Niklaas, Alle rechten voorbehouden. Deze e-mail is verstuurd door
Stad Sint-Niklaas, Grote Markt 1, 9100 Sint-Niklaas, België

Doorsturen naar een vriend | Profiel bijwerken | Online bekijken | Uitschrijven


Facebook
Link
Website