Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Kansen en uitdagingen voor thuiswerken


Beste <<Voornaam>>, 

Hierbij ontvang je, als partner van BMN, onze eerste digitale Community Update. We willen je graag op de hoogte houden van ontwikkelingen die voor jou relevant kunnen zijn. Je leest deze keer over de kansen en de uitdagingen van het thuiswerken, waar velen de afgelopen maanden mee te maken hebben gekregen. We deden onderzoek in Brabant naar de ervaringen en verwachtingen naar de toekomst en vertellen je daar graag meer over. Ook delen we enkele highlights uit de communities en vertellen we je meer over de webinars die de komende tijd op de agenda staan.

We wensen je veel leesplezier, namens het team van het Brabant Mobiliteitsnetwerk! Stel je in de toekomst geen prijs op dit bericht? Dan kun je je onderaan afmelden.

UITGELICHT

Onderzoek naar effecten van thuiswerken
Toekomst voor thuiswerken in Brabant


Werkgevers zien toekomst én uitdagingen in thuiswerken. Thuiswerkende werknemers beoordelen het thuiswerken gemiddeld met een dikke 7. Dat blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd onder 140 werkgevers en 3.000 werknemers in Nederland.

Bo Bos, communitymanager bij BMN, trok het Brabantse deel van het onderzoek. ‘De effecten van het thuiswerken zijn duidelijk zichtbaar op onze wegen. Wij wilden onderzoeken hoe werknemers en werkgevers deze nieuwe manier van werken ervaren en wat het verschil is met de eerdere dagelijks praktijk,’ vertelt ze over de achterliggende gedachte van het onderzoek. ‘Onze conclusie: er is toekomst voor thuiswerken in Brabant.’
Lees verder
Webinars over dit onderwerp
Kijk onze online sessies over thuiswerken terug
Webinar van 4 juni 2020
Hulp bij uitdagingen en kansen in coronatijd
Webinar van 28 mei 2020
Thuiswerken: tips en ervaringen
UIT DE COMMUNITIES
Werkgeluk in coronatijd
Driessen Groep vindt ‘samen zijn’ essentieel voor werkgeluk

 
De forens op de fiets
Sjees E-bike Pools voor Heusden en Waalwijk
Een geslaagd alternatief
E-bikes voor de zorgmedewerkers
Last mile vervoer
Waalwijk stapt deze zomer op de elektrische step
OP DE AGENDA
Donderdag 2 juli, 10:00-10:45 uur
Webinar Elektrisch rijden

De opmars van elektrisch rijden zet onvermoeid door. Maar hoe breng je als werkgever het elektrisch rijden in jouw organisatie op gang? Hoe neem je het op in je autobeleid? En wat komt er allemaal kijken rondom het laden? 

Tijdens dit interactieve webinar ontvang je praktische tips en handvatten om mee aan de slag te gaan! Ben jij geïnteresseerd in elektrisch rijden? En kauw jij ook op bovenstaande vragen?

Meld je gratis aan!

Donderdag 9 juli, 10:00-10:45 uur
Webinar Reboarding

Steeds meer bedrijven starten hun kantoren weer op. Veelal met een gedeeltelijke bezetting, om te voldoen aan de coronarichtlijnen. TU Eindhoven, MS Schippers, Driessen Groep en provincie Noord-Brabant vertellen hoe zij 'reboarden'. 

Dit hangt sterk samen met de behoefte aan mobiliteit. BMN helpt je graag om een nieuw coronaproof mobiliteitsbeleid te ontwikkelen en vertelt hierover in het webinar. Benieuwd?

Meld je gratis aan!

N.B. Komt 2 juli je niet uit? Op 29 juni organiseert Natuur & Milieu in samenwerking met onze partners van E-PACT ook een webinar over elektrisch vervoer. Lees hier meer!
BRABANT MOBILITEITSNETWERK
Nieuw: alle activiteiten van BMN op de (interactieve) kaart

Brabant Mobiliteitsnetwerk bestaat inmiddels uit een netwerk van 260 bedrijven, verdeeld over 21 communities. Welke dat zijn zie je op deze interactieve kaart. Ook laten we drie van de programma’s zien waar we aan meewerken, namelijk snelfietsroutes, SmartwayZ.NL en MIRT A2 Deil-Vught. Meer informatie? Bekijk de kaart!

 
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Brabant Mobiliteitsnetwerk, All rights reserved.


Wilt u de community updates van het Brabant Mobiliteitsnetwerk niet ontvangen?
Update hier uw voorkeuren of meld u af voor onze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp