Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief Evita Lokaal - 11 januari 2021

Beste mensen,
(deze nieuwsbrief verstuurden wij vorige week al, door een technisch probleem is hij echter bij veel mensen in de map 'ongewenste mail' terecht gekomen en hebben zij hem niet gelezen. Vandaar dat wij hem, nu de techniek weer meewerkt, nog een keer versturen. Mocht u hem voor de tweede keer ontvangen, onze excuses.)

We beginnen 2021 met frisse moed en uiteraard onze wens voor een mooi en gezond nieuw jaar, waarin we elkaar hopelijk uiteindelijk weer met minder beperkingen kunnen ontmoeten. Gelukkig mogen onze activiteiten nog steeds doorgang vinden. Hieronder vindt u wat extra informatie over de activiteiten in deze maand. 
 
Op onze website vindt u informatie over alle activiteiten: https://www.evitalokaal.nl/
We hopen u binnenkort te mogen ontvangen! 

! Voor uw en onze gezondheid houden we ons tijdens al onze activiteiten aan de richtlijnen die vanuit het RIVM worden voorgeschreven en het daaruit voortvloeiende Evita corona-protocol. Omdat wij goed ventileren, kan het binnen wat kouder zijn. Neemt u dus vooral een extra sjaal of vest mee als u één van onze activiteiten bezoekt. Bij aankomst en overige bewegingen door het Lokaal verzoeken wij u een mondkapje te dragen!

 


Overzicht activiteiten


Maandag 15.30-16.30 uur                     Wandelen (tijdelijk gestopt ivm corona-maatregelen buiten)
Woensdag 10.30-11.30 uur                   Koffieochtend
Woensdag 13.30-15.30 uur                   Schilderclub 
Donderdag 15.00-16.00 uur                  Tai Ji-Qi Gong

Vrijdag 22 januari 12.00 uur                   Herenlunch
Maandag 25 januari 18.00 uur               Pan op Tafel 
Pinnen nu mogelijk bij Evita Lokaal!

Sinds kort is het mogelijk om bij Evita Lokaal met uw pinpas te betalen! Wij vragen u dan ook om bij het bezoeken van activiteiten van deze betalingsmogelijkheid gebruik te maken. Wanneer dit niet mogelijk is, verzoeken wij u zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. 
 


Activiteiten SeniorWeb Benoordenhout

 


Online informatie-bijeenkomst

Op woensdag 13 januari van 10.00 tot 12.00 uur organiseert SeniorWeb Benoordenhout een online informatie-bijeenkomst die u thuis met uw eigen laptop, tablet of smartphone kunt volgen. Tijdens deze bijeenkomst zullen docenten Joost van Tol en Edu Nowack u informeren over het voorjaarsprogramma van SeniorWeb. Ook geven zij een presentatie over online veiligheid. Hoe zorgt u ervoor dat uw apparaat (smartphone, tablet, computer) doet wat u wilt? Hoe zit het met online bankieren, DigiD en zoeken op het internet? Er is alle ruimte voor uw vragen. Deze bijeenkomst is gratis. 
Wanneer u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst ontvangt u per mail een bevestiging met daarbij een duidelijke stap-voor-stap instructie hoe u contact kunt maken om de bijeenkomst online bij te wonen. 

Aanmelden: seniorweb@evitalokaal.nl of 070-314 16 06 (geef dan ook uw mailadres door!)

 
Computerhulp op afstand
Heeft u een vraag over of probleem met uw smartphone, tablet of computer? Evita Lokaal heeft met SeniorWeb Benoordenhout helpt u op afstand.
Onze docenten van SeniorWeb Benoordenhout helpen u via internet of telefoon. 
U kunt kiezen uit online hulp op afspraak of u komt op ons gratis digitale inloopspreekuur via internet.

Voor online hulp op afspraak (€ 10,00 per uur) kunt u zich aanmelden via: seniorweb@evitalokaal.nl of 070 314 16 06
  
Online inloopspreekuur
Ga op onderstaande datum en tijd met uw webbrowser (Chrome, Firefox, Safari of de nieuwste Edge browser van Windows 10) naar www.whereby.com/evitalokaal-seniorweb Dat kan met de computer (voorzien van camera en microfoon) tablet of smartphone.
U maakt dan via een beveiligde verbinding met de docenten van SeniorWeb Benoordenhout. Afhankelijk van de vraag wordt u vervolgens via deze beeldbelverbinding door een van de docenten van SeniorWeb geholpen. Korte vragen worden gratis beantwoord in het spreekuur. Is er meer nodig dan wordt een vervolgafspraak gemaakt voor online hulp op afspraak (€ 10,00 per uur).
 
www.whereby.com/evitalokaal-seniorweb
Donderdag 21 januari, 11.00 - 12.00 uur
 
U vindt al deze informatie van SeniorWeb ook op onze website: 

https://www.evitalokaal.nl/seniorweb-den-haag-benoordenhout/


U vindt hier nu ook het nieuwe aanbod aan activiteiten voor 2021!

Lezing over slaap

Ook in het nieuwe jaar organiseren wij weer maandelijks een informatieve lezing. De eerste lezing wordt gegeven door GZ-psycholoog Charlotte den Butter en psycholoog Inke Hoebert op woensdag 13 januari. Onderwerp van de lezing is 'Hoe de slaap verandert bij het ouder worden'. Wat verstaan we eigenlijk onder goed slapen? Welke slaapproblemen komen er zoal voor? Wat zijn de risico's van slaapmiddelen. Er worden tips gegeven voor een betere slaap en natuurlijk is er ruimte voor uw vragen. 

Datum: woensdag 13 januari
Tijd: 10.00-12.00
Kosten: € 10,00 (incl. koffie/thee)
Locatie: Evita Lokaal
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06
Facebook
Website
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend
Copyright © 2020 Evita Lokaal 


Ons e-mailadres is: info@evitalokaal.nl

Wilt u geen e-mails meer van ons ontvangen, klik op onderstaande link
unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evita Lokaal · Van Alkemadelaan 309A · Den Haag, Zh 2597 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp