Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief Evita Lokaal - 3 juni 2020

Beste mensen,

Binnen alle maatregelen kunnen we steeds meer activiteiten vorm geven in Evita Lokaal. We beginnen weer met de lezingen, ook de Pan op Tafel komt in verkleinde vorm op ons programma terug en SeniorWeb Benoordenhout verzorgt een interessante digitale workshop. Lees hieronder ons activiteiten-programma voor de komende tijd. 

 

Soep met KeesOp vrijdag 5 juni om 13.00 uur kunt u komen genieten van een heerlijke kom aspergesoep gemaakt door onze vrijwillige kok Kees. De soep serveren we in onze fijne tuin (bij minder goed weer op afstand binnen in het Lokaal). Aanmelden van tevoren is wel nodig in verband met het beperkte aantal gasten dat wij kunnen toelaten. Er zijn nog een paar plekjes vrij, aanmelden dient te gebeuren voor donderdag 4 juni, 16.00 uur.
Kosten: € 5,00, gepast te betalen.
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of bel naar 070-314 16 06.

 

 

Pan op Tafel


De Pan op Tafel komt ook weer terug. De eerste keer is op maandag 29 juni (daarna weer zoals gewoonlijk op de vierde maandag van de maand). Vanwege de corona-maatregelen kan een maximaal aantal van 6 mensen aanschuiven voor deze gezellige maaltijd met buurtgenoten. 

Maandag 29 juni om 18.00 uur
Kosten: € 8,00 (excl. drankjes, bij voorkeur gepast betalen)
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of bel naar 070-314 16 06

 

Workshop SeniorWeb

 

Juist in deze tijd, zijn wandelen en fietsen prima mogelijkheden om lekker in de buitenlucht te zijn. Vandaar dat Joost van Tol, docent SeniorWeb Benoordenhout, op donderdag 18 juni een digitale workshop verzorgt over het samenstellen van fiets- en wandelroutes op uw smartphone.  Aan de hand van enkele apps wordt u uitgelegd hoe u met uw smartphone (iPhone en Android) routes kunt downloaden en samen met de ingebouwde GPS fiets- en wandeltochten kunt maken. U hoeft, ook zonder internet, nooit meer de weg kwijt te raken. Ook krijgt u tips hoe u uw smartphone op de fiets kunt bevestigen.

De workshop wordt via een digitale verbinding gegeven aan een kleine groep mensen, zodat er voldoende ruimte is voor individuele vragen. U ontvangt van tevoren een duidelijke instructie over hoe u de verbinding op uw computer, laptop of tablet maakt op de lesdag.

Let op: voor deze online workshop is basiskennis van uw smartphone vereist.

U kunt zich aanmelden via info@evitalokaal.nl of 070-314 16 06

Donderdag 18 juni 2020
Online 10.00-12.00 uur
Prijs: € 7,50 (over te maken of via een Tikkie)


 

Lezing testament en wilsbeschikking
 
Onze lezingen worden, in verkleinde vorm, weer hervat. Op vrijdag 19 juni zal Sandy Houdijk van Maaldrink Notarissen spreken over testament en wilsbeschikking. Hoe kunt u op voorhand zaken regelen zodat uw leven (zoveel mogelijk) verloopt zoals u dat wilt? Wat staat er in een testament en wat in een wilsbeschikking? 
In Evita Lokaal hanteren wij alle corona-maatregelen waardoor een beperkt aantal mensen de lezingen kan bijwonen.
Meld u daarom tijdig aan via info@evitalokaal.nl of 070-314 16 06

Vrijdag 19 juni van 10.00-12.00 uur
Kosten: € 10,00 (incl. koffie/thee)

 
Schilderclub start weer
 
Vanaf maandag 8 juni gaat de schilderclub in Evita Lokaal én digitaal weer van start. Er is voldoende ruimte om met een groepje op afstand te schilderen. Voor de mensen die niet naar ons toe kunnen komen, maken we live verbinding via internet, zij krijgen spullen thuis geleverd en om 13:30 uur wordt er digitaal contact gemaakt tussen hen en de schilderclub in het Evita Lokaal.
Wilt u mee doen? Meld u dan aan via info@evitalokaal.nl of bel 070- 314 16 06. Geeft  u dan ook aan of u via de digitale verbinding wilt schilderen of in Evita Lokaal. Mensen die via de digitale verbinding mee doen, krijgen van tevoren instructie hoe zij contact kunnen krijgen op de maandag.
De materialen worden thuis bezorgd, kosten € 7,50, gepast te betalen bij levering materiaal. 
Kosten les in Evita Lokaal: € 12,50 incl. materiaal en koffie/thee.

 


Overzicht activiteiten


Maandag 13.30-15.30 uur                         Schilderclub 
Maandag 15.30-16.30 uur                         Wandelen
Woensdag 10.30-11.30 uur                       Koffieochtend
Eerste vrijdag vd maand 13.00 uur           Soep met Kees
Vierde maandag vd maand 18.00 uur       Pan op Tafel

 (uitzondering in juni: 29 juni)


 
Tips voor thuisblijvers

Vanwege de corona-crisis blijft de Japanse tuin in Clingendael gesloten. Met het volgende filmpje kunt u toch een kijkje nemen: https://youtu.be/nejgkNxIyhs

 
Facebook
Website
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend
Copyright © 2018 Evita Lokaal 


Ons e-mailadres is: info@evitalokaal.nl

Wilt u geen e-mails meer van ons ontvangen, klik op onderstaande link
unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evita Lokaal · Van Alkemadelaan 309A · Den Haag, Zh 2597 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp