Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief Evita Lokaal - 22 januari 2021

Beste mensen,
Gelukkig mogen onze activiteiten nog steeds doorgang vinden. Hieronder vindt u wat extra informatie over de activiteiten in deze maand. Uiteraard houden wij ons aan alle maatregelen, ventileren wij en wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Daarnaast bieden wij via SeniorWeb Benoordenhout online workshops aan, komende week over beeldbellen met uw smartphone, tablet of laptop. Met extra persoonlijke ondersteuning van de docenten van SeniorWeb. Doet u mee?
Ook kijken we naar mogelijkheden om onze lezingen (tijdelijk) digitaal aan te bieden. Zie onderaan deze nieuwsbrief het onderwerp van de lezing in februari. 

 
Op onze website vindt u informatie over alle activiteiten: https://www.evitalokaal.nl/
We hopen u binnenkort te mogen ontvangen! 

! Voor uw en onze gezondheid houden we ons tijdens al onze activiteiten aan de richtlijnen die vanuit het RIVM worden voorgeschreven en het daaruit voortvloeiende Evita corona-protocol. Omdat wij goed ventileren, kan het binnen wat kouder zijn. Neemt u dus vooral een extra sjaal of vest mee als u één van onze activiteiten bezoekt. Bij aankomst en overige bewegingen door het Lokaal verzoeken wij u een mondkapje te dragen!

 


Overzicht activiteiten


Maandag 15.30-16.30 uur                     Wandelen (tijdelijk gestopt ivm corona-maatregelen buiten)
Woensdag 10.30-11.30 uur                   Koffieochtend
Woensdag 13.30-15.30 uur                   Schilderclub 
Donderdag 15.00-16.00 uur                  Tai Ji-Qi Gong

Maandag 25 januari 18.00 uur               Pan op Tafel 
Evita Lokaal zoekt directeur MVO

Beste lezer,
 
Dit jaar mag een persoonlijke wens van mij in vervulling gaan; samen met man, kinderen en kleinkinderen, hebben wij besloten om te verhuizen naar de Achterhoek zodat daar ons gezamenlijke leven zich verder kan ontvouwen.
 
Daarom zijn wij op zoek naar mijn opvolger die de komende jaren met passie en gedrevenheid verder bouwt aan de vertrouwde plek die Evita Lokaal is.
Met het oog op de toekomstplannen en de inhoud van de functie, staat er een vacature uit voor directeur MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). 

Via onderstaand linkje kunt u de vacature-tekst lezen. Kent u iemand die geschikt is voor deze functie (of bent u dat zelf), op onze site vindt u alle informatie:

https://www.evitalokaal.nl/directeur-mvo-fulltime/

 
Voorlopig treffen wij elkaar nog tot 1 juli aanstaande in Evita Lokaal.

Nicole Bicker
Coördinator Evita Lokaal
 


Activiteiten SeniorWeb Benoordenhout

 


Alles leren over videobellen?
In deze tijd waarin we elkaar niet meer zo makkelijk kunnen opzoeken, is videobellen dé uitkomst! Van digitale borrels tot koffiemomenten, van een gezellig gesprekje met een kleinkind tot even goed bijpraten met een vriend(in), steeds meer mensen ontdekken de digitale mogelijkheden om, ondanks alles, in contact te blijven met elkaar.

Wilt u ook graag bellen met dierbaren met beeld erbij, maar twijfelt u of u dat wel kan? Bent u bang dat u verkeerde knopjes indrukt of uw apparaat kapot maakt als u het probeert?
Misschien wilt u best graag webinars volgen, maar hebt u geen idee hoe dat werkt?


Geen nood, de docenten van SeniorWeb Benoordenhout staan u bij! 
Op woensdag 27 januari geven zij namelijk een online workshop over videobellen, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe bijvoorbeeld face-timen werkt, maar ook videobellen via uw smartphone of tablet met bijvoorbeeld WhatsApp, Zoom, Skype of Whereby. U volgt deze workshop met uw tablet, laptop of smartphone rustig thuis vanuit uw comfortabele stoel!

Nu horen we u denken: 'een online workshop'? Maar ik weet ook niet hoe dát werkt! Ook daar hebben we een oplossing voor: op het moment dat u zich aanmeldt voor de workshop (geef uw mailadres en telefoonnummer daarbij door) wordt voorafgaand aan de workshop contact met u opgenomen door één van de twee docenten. Zij geven u de instructie zodat u de workshop online kunt volgen (hiervoor heeft u een smartphone, tablet of laptop nodig met camera en microfoon; om die werkend te krijgen kunnen zij u overigens ook adviseren)


Kosten: € 12,50 (overmaken, u krijgt hier de info over bij aanmelding) 
Aanmelden: seniorweb@evitalokaal.nl of 070-314 16 06 (geef het soort apparaat door waar u mee wilt deelnemen, uw mailadres en uw telefoonnummer)


 
Computerhulp op afstand
Heeft u een vraag over of probleem met uw smartphone, tablet of computer? 
Onze docenten van SeniorWeb Benoordenhout helpen u via internet of telefoon. U kunt voor deze ondersteuning een afspraak maken.

Voor online hulp op afspraak (€ 10,00 per uur) kunt u zich aanmelden via: seniorweb@evitalokaal.nl of 070 314 16 06

In februari is er weer een digitaal inloopspreekuur, de datum melden we in onze volgende nieuwsbrief.
 
U vindt al deze informatie van SeniorWeb en meer ook op onze website: 

https://www.evitalokaal.nl/seniorweb-den-haag-benoordenhout/


 

Lezing over Ethiek en Dementie

Op woensdag 10 februari wordt onze maandelijkse lezing verzorgd door theoloog/ethicus Tim van Iersel die spreekt over dillema's bij dementie. Tijdens deze interactieve lezing ontdekt u welke dilemma’s bij dementie veel voorkomen en ontvangt u een handvat om daarmee om te gaan. Wat als uw naaste met dementie niet gewassen wil worden? En, wat als de persoon met dementie de coronamaatregelen niet begrijpt en toch de deur uit gaat?


Datum: woensdag 10 februari
Tijd: 10.00-12.00
Kosten: € 10,00 

Locatie: Wij bekijken op dit moment nog of we deze lezing digitaal kunnen aanbieden. In de volgende nieuwsbrief meer informatie hierover. 

Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06
Facebook
Website
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend
Copyright © 2020 Evita Lokaal 


Ons e-mailadres is: info@evitalokaal.nl

Wilt u geen e-mails meer van ons ontvangen, klik op onderstaande link
unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evita Lokaal · Van Alkemadelaan 309A · Den Haag, Zh 2597 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp