Copy
In de laatste nieuwsbrief vroegen wij u om een enquête met enkele vragen te beantwoorden. Wij mochten al veel reacties ontvangen, waarvoor dank! Graag informeren wij u over enkele opvallende resultaten

Door de toegenomen drukte met het aantal aanvragen, vermoedden wij al dat de belangstelling voor het hebben van een huis in Frankrijk door de corona-crisis niet is afgenomen, maar juist toeneemt. Dit komt ook naar voren bij de antwoorden in de enquête; in veel gevallen is deze toegenomen. Een verklaring kan zijn dat er meer behoefte is aan een eigen plek, ver van de drukte. Bewuster en gezonder leven in de natuur. Frankrijk heeft daarbij als voordeel dat je met de auto binnen een dag op je bestemming kunt zijn. 

Wat ook opvallend is, is dat het in veel gevallen gaat om permanente bewoning, of minstens om langere tijd in Frankrijk te verblijven. Veel mensen werken thuis momenteel en kunnen dat ook prima doen vanuit een heerlijke stek in 'La Douce France'. Hoe fijn is dat?!

Verder vonden wij het heel prettig om te zien dat ons woningaanbod in veel gevallen beter wordt beoordeeld als dat van onze concullega en dat onze klanten ons graag aanbevelen bij anderen. Een mooie opsteker! 
Op de vraag of onze website vertrouwen uitstraalt is door iedereen unaniem geantwoord met JA. Voor ons is dit een groot compliment!

Mocht u de enquête nog niet hebben ingevuld, dan kan dit altijd nog via de button hieronder, of via deze  link. Het zijn 16 vragen, is volledig anoniem en het kost niet meer dan 5 minuten van uw tijd. Hopelijk mogen wij nog meer reacties ontvangen. 
Enquête
Interessante prijsverlaging
Lot - Lot-et-Garonne: authentiek 'ensemble de bâtiments', geheel en pierre, bestaande uit drie individuele woonhuizen, een groot zwembad en een mooi terrein van ruim 5 hectare, voornamelijk bestaande uit bos. Zeer rustige plek met volop natuur en schitterend uitzicht. 
€ 595.000,-

Ger Dekker van B&D France verbleef op deze prachtige plek afgelopen najaar en vindt het geheel nu goed geprijsd. 

Meer informatie 
Nieuw in de verkoop
Provence - Var (omg. Salernes)
Uniek zeer privé (geen buren) gelegen, gerestaureerde bergerie in een fraaie omgeving midden in de natuur, met zwembad en poolhouse, op ruim 3 hectare grond met waanzinnige vergezichten.

€ 695.000,-     Lees verder >>
Dordogne - Perigord Vert (omg. Verteillac)
'Ensemble de batiments' bestaande uit een woonhuis, twee gîtes, een hangar met garage en twee stallen, klein te restaureren huisje en een terrein van ca. 6.200 m2 met vijvertje en bron; landelijk gelegen.

 € 344.500,-     Lees verder >>
Côte d'Azur - Var (omg. Sainte-Maxime)
Mooie, grote villa met studio, wellnessruimte, zwembad en oude bergerie verbouwd tot comfortabel woonhuis, met 4.000 m2 grond en op slechts 5 minuten van het gezellige Sainte-Maxime en het strand

€ 1.579.000,-     Lees verder >>
Provence - Vaucluse (omg. Vaison-la-Romaine)
Ruime, Provençaalse villa met zwembad, poolhouse en garage, gelegen in een geliefde wijk op een terrein van ca. 700 m2

€ 555.000,-     Lees verder >>
Dordogne - Perigord Noir (omg. Audrix)
Magnifiek woonhuis, ecologisch gebouwd onder architectuur met schitterend uitzicht, dubbele carport en en groot terrein van ca. 6.500 m2

€ 375.000,-     Lees verder >>
Provence - Var (omg. Les Arcs-sur-Argens)
Fraai buitenhuis, deels gebouwd met natuursteen, met gastenappartement, zwembad, poolhouse met zomerkeuken en een geheel omheind terrein van maar liefst 2,2 hectare

€ 895.000,-     Lees verder >>
Bezichtiging aanvragen
Bekend met de handboeken 'Wonen en kopen' van auteur Peter Gillissen? Hij schreef onlangs het volgende:

Top 10 Emigratie- en buitenlands onroerend goed handboeken
"Wanneer alles weer kan weten we nog niet, maar dromen kan altijd. Dit bleek wel uit de belangstelling voor de Guide Lines handboeken over emigreren en een huis in het buitenland.
Mensen zaten afgelopen jaar massaal thuis, maar wilden toch inspiratie opdoen om hun leven na alle beperkingen een andere wending te geven. Emigratie en/of een (tweede) huis in het buitenland ?
In 2020 staat Frankrijk op 1 in de top 10 van de meest verkochte Guide Lines handboeken op basis van cijfers van bol.com en het centraal boekhuis.


Opvallend was dat Frankrijk en Spanje met elkaar van plaats wisselden t.o.v. 2019. Waarschijnlijk was Spanje in 2020 vanwege alle beperkingen met het vliegtuig lastiger te bereiken. En won Frankrijk aan populariteit door de rij-afstand per auto en de herontdekking van de Franse Campagne".


Wat ons betreft een onmisbaar juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek met meer dan 300 pagina’s voor Nederlanders/Belgen die zich in Frankrijk willen vestigen of in Frankrijk een huis willen (ver)kopen, (ver)huren of (ver)bouwen.

Bestel hier het handboek met 15% korting met kortingscode BD2020
 
Bijzonder aanbod
Provence/Côte d'Azur (Alpes-Maritimes)
Subliem panoramisch uitzicht voor dit sfeervolle woonhuis gelegen op een bergplateau op een adembenemende en zeer rustige privé locatie met ruim 1,6 hectare grond, slechts 50 kilometer van het bruisende Nice.

€ 298.000,-     Lees verder >>
Meer woningaanbod
Nog meer leesvoer...

Vanaf volgende week verschijnt de voorjaarseditie 2021 van Maison en France, met hierin o.a. een gastcolumn van Marieke Bökkerink van B&D France. Deze losse editie en nieuwe abonnementen mogen wij nu aanbieden met 15% korting. Bestel hier met kortingscode: 
B&D-MAISON15%. Deze aanbieding is gelding tot eind maart '21. 
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 B&D Intermediaires France B.V., All rights reserved.

Ons e-mailadres:
info@bdfrance.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&D France · Zuiderzeestraatweg Oost 71 · Elburg, Gelderland 8081 LB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp