Copy

Of het nu ligt aan onze grotere behoefte aan rust en ruimte, een eigen plek in een prachtig land, de drang om te investeren in een (tweede) huis in een stabiel land met een goede bereikbaarheid, de vrijheid om weer te mogen reizen... 

Er wordt weer veel gekocht in Frankrijk. Door Fransen zelf die vanuit de grote, drukke steden zoeken naar een plek in het rustigere buitengebied, maar ook door Nederlanders, Belgen en Duitsers met een voorliefde voor Frankrijk.

Wie een mooi huis heeft gevonden, doet er verstandig aan niet te lang te wachten met beslissen. Al meerdere malen hebben wij ervaren dat er te lang wordt gewacht en men achter het net vist. En dat is ontzettend jammer als je net je droomhuis gevonden denkt te hebben! 

De afgelopen week hebben wij een aantal mooie, nieuwe woningen in de verkoop gekregen. Zit er een droomplek voor u bij, laat het ons dan weten. Wij vertellen er graag meer over en plannen een afspraak in Frankrijk voor een bezichtiging.

Verderop in deze nieuwsbrief lichten wij een aantal woningen eruit die nieuw in de verkoop gekomen zijn. Van heerlijke villa's met een eigen zwembad tot prachtige karakteristieke huizen in een rustige omgeving.

Kijk voor het complete aanbod van woningen op onze website. Er is voor ieder wat wils te vinden. Wij hopen dat de positieve 'vibe' van de afgelopen periode zich voortzet en dat wij nog veel meer mensen mogen helpen aan een eigen plekje onder de zon in 'La Douce France'!

Bezichtiging aanvragen
Wist u dat wij....
 • .... al 25 jaar ervaring hebben in de beste gebieden van Zuid-Frankrijk, zoals: Provence/Côte d’Azur, Dordogne en Lot?
   
 • .... volledig gespecialiseerd zijn in Frans onroerend goed?
   
 • .... het aanbod met zorg selecteren, veelal persoonlijk bezoeken en er sprake moet zijn van een goede prijs-/kwaliteitverhouding?
   
 • .... zekerheid bieden van een vertrouwde aankoop zonder extra kosten, op no-cure-no-pay basis?
   
 • .... een eigen kantoor in Elburg (Nederland) hebben en samenwerken met 20 kantoren in Frankrijk?
   
 • .... streven naar een persoonlijke aanpak en optimale service voor en na de koop?
 • .... ondersteunen bij juridische zaken en financieringen?
   
 • .... een uitgebreid, professioneel netwerk hebben in Nederland en Frankrijk?
   
 • .... een heldere, Nederlandstalige website hebben met ruim 400 aantrekkelijke woningen?
Nieuw in de verkoop
Dordogne - Perigord Noir: prachtig landgoed bestaande uit een landhuis, gastenverblijf, twee schuren, op een terrein van meer dan 35 hectare in een rustige omgeving met vrij uitzicht

 € 1.150.000,-     Lees verder >>
Provence - Var: fraaie villa op 2 kilometer van het dorpscentrum en toch zeer rustig gelegen aan de rand van een natuurgebied met watervallen, met zwembad en een terrein van 4.500 m2

 € 549.000,-     Lees verder >>
Lot - omgeving Prayssac: mooie, hedendaagse woning, geheel gelijkvloers en gebouwd in 2009, met een opzet-zwembad, dominant gesitueerd met panoramisch uitzicht en een terrein van 7.424 m2

€ 193.500,-     Lees verder >>
Provence - Vaucluse: mooie, Provencaalse villa met zwembad en separate studio, garage en mooi zicht op de Mont-Ventoux en ca. 2.700 m2 grond

€ 525.000,-     Lees verder >>
Côte d'Azur - Var: driekamerwoning met prachtig zeezicht op een kleinschalig domaine op 500 meter van Agay met strand, restaurants en winkels

€ 440.000,-     Lees verder >>
 

 
Leesvoer... B&D France in de bladen
De nieuwste Maison en France ligt sinds afgelopen zaterdag in de winkels. Hét magazine over kopen, verkopen, wonen, verhuren en verbouwen. Zeer informatief met verhalen van experts, voor de echte francofiel!

 

De komende editie van Leven in Frankrijk verschijnt 3 september in de winkels. Een heerlijke glossy met interessante interviews, voor een ieder met een bovenmatige belangstelling voor Frankrijk! (Foto cover huidige editie).

 

Meer nieuw woningaanbod
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 B&D Intermediaires France B.V., All rights reserved.

Ons e-mailadres:
info@bdfrance.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&D France · Zuiderzeestraatweg Oost 71 · Elburg, Gelderland 8081 LB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp