Copy

Soms komen er woningen in de verkoop, die iets bijzonders hebben. Een uitzicht om van te dromen, over een prachtig, heuvelachtig landschap, of de Middellandse zee... Of een waar paradijsje in de geliefde Perigord Noir. Je eigen wijngaard bij je Provençaalse villa met zwembad. Net dat extraatje dat het huis zo bijzonder maakt. Een echte 'coup de coeur'!

Ook zijn er huizen die in prijs worden verlaagd, waardoor ze ineens erg aantrekkelijk worden. Wij lichten een aantal van dat soort bijzondere huizen en recente prijsverlagingen eruit in deze nieuwsbrief. 

Reizen naar de Provence is momenteel lastig. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de kleur op de kaart aangepast naar 'oranje' (alleen noodzakelijke reizen, geen vakanties). Heeft u toch een droomhuis gezien in deze regio, laat het ons dan weten, dan geven wij alvast zoveel mogelijk info door, in sommige gevallen is een virtuele tour mogelijk. 

Reizen naar 'onze' regio's in het zuidwesten van Frankrijk; de Dordogne en Lot, is gewoon mogelijk en er wordt dan ook veel verkocht daar. Belangstelling voor een huis? Laat het ons weten!

Bezichtiging aanvragen
Bijzonder woningaanbod
Dordogne - Perigord Noir: Typisch Périgordijns woonhuis in uitstekende onderhoudsstaat met luxe zoutwaterzwembad op ruim 7.700 m²; een waar paradijsje op korte afstand van het stadje Le Buisson

 € 299.000,-     Lees verder >>
Provence - Var: Zeer sfeervolle gerenoveerde villa met zwembad, uitzicht en 4 slaapkamers plus 3 badkamers, op 40 minuten van de stranden van de Middellandse zee; ruim 1.700 m² omheind terrein met olijfbomen. Recent in prijs verlaagd!

 € 510.000,-     Lees verder >>
Lot - omgeving Prayssac: mooie, hedendaagse woning, geheel gelijkvloers en gebouwd in 2009, met een opzet-zwembad, dominant gesitueerd met panoramisch uitzicht en een terrein van 7.424 m2

€ 193.500,-     Lees verder >>
Provence - Var: Provençaalse villa met zwembad, garage, zomerkeuken, bijgebouw met badkamer, eigen wijngaard en een terrein van ruim 3.000 m2

€ 562.000,-     Lees verder >>
Côte d'Azur - Var: moderne villa bestaande uit drie appartementen met geweldig uitzicht op zee, zwembad, op loopafstand van het centrum en de zee, op een omheinde kavel van 1.145 m2

€ 995.000,-     Lees verder >>
 
Dordogne - Périgord vert: fraaie, landelijk gelegen gelijkvloerse villa uit 2008 i.g.st. met mooi zwembad en panoramisch uitzicht op ca. 5.000 m² grond zonder directe buren. Recent in prijs verlaagd en met een grotere kavel nu zeer aantrekkelijk geprijsd

€ 251.000,-      Lees verder >>
Dordogne - Périgord Noir: landhuis op een unieke locatie met prachtig uitzicht, een bijgebouw met gastenkamer, zwembad en een parkachtige tuin van ca. 5.000 m2 met oude bomen, nieuw in de verkoop!

€ 395.000,-      Lees verder >>

 
Nu in de winkel, B&D in de bladen
De nieuwste Maison en France ligt nu in de winkel. Hét magazine over kopen, verkopen, wonen, verhuren en verbouwen. Zeer informatief met verhalen van experts, voor de echte francofiel!

 

De nieuwste editie van Leven in Frankrijk is 3 september j.l. uitgekomen. Een heerlijke glossy met interessante interviews, voor een ieder met een bovenmatige belangstelling voor Frankrijk! 

 

Nog meer leesvoer;
Handboek 'Wonen en kopen in Frankrijk' 

Bestel met korting!

Onmisbaar juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek met meer dan 300 pagina’s voor Nederlanders/Belgen die zich in Frankrijk willen vestigen of in Frankrijk een huis willen (ver)kopen, (ver)huren of (ver)bouwen.

Al ruim 10 jaar de belangrijkste informatiebron voor Nederlanders en Belgen die direct of indirect te maken krijgen met onroerend goed in Frankrijk en/of zich in Frankrijk willen vestigen.

Wat iedereen zou moeten én willen weten over de aankoop van een (tweede) huis in Frankrijk en/of emigratie naar Frankrijk  

Droom nu, beslis en geniet later!

Bestel hier het handboek met kortingscode BD2020

Meer woningaanbod
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 B&D Intermediaires France B.V., All rights reserved.

Ons e-mailadres:
info@bdfrance.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&D France · Zuiderzeestraatweg Oost 71 · Elburg, Gelderland 8081 LB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp