Copy

Wat is 2020 een bijzonder jaar dat niemand snel zal vergeten! Maandenlang konden wij niet naar Frankrijk reizen. Nu is het echter drukker dan ooit! Er worden momenteel veel huizen bezocht én verkocht in Frankrijk. 

Mogelijk heeft de covid-19 crisis onze kijk veranderd op het hebben van een eigen plek in een heerlijk land, met een prettig klimaat en meer rust en ruimte, zoals er nog vele plekjes te vinden zijn in Frankrijk. 

De goede bereikbaarheid van Frankrijk speelt hierbij ook een rol. Alle gebieden waarin wij actief zijn, zijn met de auto in een dag bereikbaar. Een groot voordeel voor de groeiende groep mensen die last heeft van 'vliegschaamte'. 

Zie verderop in deze nieuwsbrief enkele voorbeelden van dit soort fijne plekjes met ruimte in en om je huis, met misschien wel je eigen zwembad  en waar het gevoel van 'joie de vivre' overheerst. Wij zijn benieuwd hoe u dit ervaart!


Heeft u ook serieuze plannen om een huis in Frankrijk te kopen? Laat het ons weten, wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhuis! Desgewenst kan op de website een wensenformulier ingevuld worden. 
Bezichtiging aanvragen
Nieuw in de verkoop
Provence - Var (omg. Besse-sur-Issole): 
Prachtig, Provencaals woonhuis met zwembad en panoramisch uitzicht, op een bebost perceel van 1,4 hectare. Rustig gelegen woning en toch dicht bij voorzieningen en een half uur van de Middellandse Zee. 
 
Referentie 656                                                                                 € 640.000,- 

Lees verder >>

Regio uitgelicht: Var

Een geliefde vakantiebestemming in de heerlijke, zonnige Provence, met prachtige landschappen, bergen en de Middellandse Zee...

De Var; een van de zes departementen van de regio Provence, vernoemd naar de gelijknamige rivier, die sinds een grenswijziging niet meer door het departement stroomt. Met een heerlijk subtropisch klimaat met zomerse temperaturen tot zo'n 30 graden en zachte winters. 

Er zijn grotere steden als Toulon, hoofdstad van de Var met een historisch centrum met kleurrijke markt, het gezellige Draguignan en marktstad Brignoles in het binnenland. Bekende badplaatsen als Saint-Tropez, een voormalig vissersdorp, waar tegenwoordig enorme jachten in de haven liggen en een mondaine sfeer heerst, maar nog altijd schilderachtig is en een aantrekking heeft op kunstenaars.....

Lees verder >>

Woningaanbod Var
Plekjes met rust en ruimte...
Côte d'Azur- VAR: schitterende, royale villa uitermate geschikt voor verhuur met subliem zeezicht op de baai van St. Tropez en zwembad op 800 m van centrum. Deze zeer ruim opgezette villa is ideaal voor grote families, als chambres d'hotes, of als vakantie verhuur complex. 
€ 1.395.000,-

Meer informatie >>
 

 

Lot (grens Dordogne): zeer karakteristiek, natuurstenen 'ensemble de batiments', bestaande uit woonhuis op kelders met toren, apart gastenverblijf/gîte, grote natuurstenen schuur en kleine bijgebouwtjes op ruim 2.300 m² op 5 km van stadje; open uitzicht.
€ 265.000,-

Meer informatie >>

 

Dordogne - Périgord Noir: sfeervol woonhuis 'en pierre' met prachtig uitzicht en 3.253 m2 grond; rustig plekje in de natuur en historische omgeving.
€ 215.000,-

Meer informatie >>

 

Provence-Var: op uitzonderlijk mooi plekje gelegen Provençaalse villa met zwembad en natuurlijk terrein van ca. 4.750 m²; geen directe buren.
€ 325.000,-

Meer informatie >>

 

Bezoek onze website voor meer aanbod
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 B&D Intermediaires France B.V., All rights reserved.

Ons e-mailadres:
info@bdfrance.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&D France · Zuiderzeestraatweg Oost 71 · Elburg, Gelderland 8081 LB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp