Copy
NYT FRA FOCUS ADVOKATER, FEBRUAR 2020

Her får du seneste nyt fra Focus Advokater

Kommende arrangementer

13.3.2020, kl. 8.10-10.10 - Vejle
Netværk for ejendomsinvestorer i Trekantsområdet
Næste netværksmøde holdes på Vejle Stadion og er med besøg af Geopartner Landinspektører og EjendomDanmark. Læs programmet og tilmeld dig her.

10.-13.3.2020 MIPIM, Cannes
Igen i år har vi et hold med på MIPIM i Cannes, som er en årlige international ejendomskonference, hvor branchefolk fra hele verden samles. Fra Focus Advokater er det Merete Vangsøe Simonsen, Henning Moritzen, Signe Hastrup Holst og Søren Andersen, der deltager. Vi glæder os til at netværke med med kunder og samarbejdspartnere.

Focus Advokaters software robotter (RPA)


I en tid hvor digitalisering buldrer fremad, glæder vi os over at kunne udveksle erfaringer med andre virksomheder, der også anvender software robotter. Senest har vi haft besøg af Carlsberg Group. Det kan du læse mere om her.

Focus Advokater bistår salget af Newline og Halo til Hummel


Halberg Kapital A/S har med rådgivning fra Focus Advokaters M&A-team solgt Performance Group Scandinavia A/S til Hummel. Performance Group Scandinavia er ejer af to stærke danske brands Newline og Halo.
Læs referencen her.

Husordensovertrædelser


Som udlejer kan du opleve problemer med lejere, der er til gene for de øvrige lejere, for dig eller for ejendommen/området generelt. Det kan betyde, at du må foretage handlinger for sikre de øvrige lejeres tryghed og adgang til brug af ejendommen.
Læs her, hvad du som udlejer kan gøre.
 

Udlejning af ejerlejligheder -faldgruber ved lejefastsættelsen

Hvilke regler gælder – og til hvilken husleje, kan udlejning lovligt ske? Det er ikke helt simpelt, hvilke regler der gælder - og til hvilken husleje, udlejningen lovligt kan ske.
Få et overblik her.

Ladestandere skal være obligatoriske ved nye/større byggerier

Fra 10.3.2020 skal der i alle større nybyggerier etableres ladestandere til elbiler eller forberedes etablering af ladestandere. Kravene følger af EU’s bygningsdirektiv, der opstiller krav til energieffektiviseringer i både eksisterende og nyt byggeri. Derudover kommer der også krav til det eksisterende byggeri. Læs mere her, hvad du som bygherre/projektudvikler skal opfylde.

Nye patent- og varemærkemyndigheder i Kina

Langt størstedelen af verdens kopivarer produceres i Kina. Kopisterne har opdaget, at det ofte kan betale sig at være et skridt foran. Nu er der sket en omlægning af patent- og varemærkemyndighederne i Kina. Læs her, hvad det får af betydning.

Stor anerkendelse til FOCUS’ advokat Jesper Kruse Markvart

Advokat Jesper Kruse Markvart fra Focus Advokater P/S er af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST) udpeget som Non-Governmental Advisor i forbindelse med styrelsens rolle og deltagelse i netværket; International Competition Network (ICN). Jesper bliver en del af arbejdsgruppen ”Advocacy”, der primært arbejder med konkurrencepolitiske og konkurrencefremmende aktiviteter. Læs mere her.

Er det noget, vi kan hjælpe med?

Vi står altid klar til at yde kvalificeret rådgivning.
63142020
Kontakt os

Besøg vores hjemmeside Besøg vores hjemmeside
Send os en mail Send os en mail
+45 63 14 20 20 +45 63 14 20 20
FOCUS ADVOKATER P/S ∙ CVR-nr. 34045666

ODENSE ∙ KOLDING ∙ SVENDBORG ∙ KØBENHAVN ∙ HAMBORG


Du er tilmeldt vores nyhedsbrev på <<Email>>,
du kan opdatere dine oplysninger her eller afmelde her.