Copy
JULENYT FRA FOCUS ADVOKATER, DEC. 2018

Vi ønsker en glædelig jul

Julen står for døren, og et nyt år venter os lige om lidt. Et år der allerede pr 1. januar byder på en ny varemærkelov og nye regler for byggeriet. Det kan du læse mere om herunder.

Tak for i år og rigtig glædelig jul.

Ny varemærkelov

Ny varemærkelov træder i kraft den 1. januar 2019. Loven ændres på flere punkter og implementerer flere bestemmelser fra det gældende EU-direktiv, men den indeholder også ændringer, som ikke er en direkte følge af direktivet.

Vi har samlet de væsentligste ændringer i indlægget her.

Beskyt dit design

Hvad er et design, hvordan kan det beskyttes, og hvilke processer skal du være opmærksom på? I denne artikel fra Focus Advokaters IPR-team guider vi dig i, hvordan du på bedste vis beskytter dit design.

Læs mere her

Konsekvenser ved udeblivelse fra sygefraværssamtale

Hvad gør man som arbejdsgiver, hvis man har en sygemeldt medarbejder, som man ikke kan komme i kontakt med? Må man opsige en sygemeldt medarbejder, der ikke møder op til sygefraværssamtale?

Få svarene her

Vi styrker holdet

To af vores advokater kan gå på juleferie med en ny titel. Vi har udnævnt advokat Jesper Løffler Nielsen til associeret partner og Heidi Bøgelund Hansen til specialistadvokat med ansvar for skatteret.

Læs mere her
INVITATION: AB-KURSUS
 

AB18- KURSUS I KOLDING

Vil du opdateres på de nye spilleregler i byggeriet, skal du slå til nu.

Tilmeld dig kursus den 17.1.2019 i Kolding

Der er tale om et heldagskursus, hvor vi går i dybden med de nye AB-vilkår. Der er fokus på, hvad der er nyt, og der gives et indblik i konsekvenser, tvister og faldgruber. Alt sammen krydret med eksempler og kendelser fra dagligdagen.

Besøg vores hjemmeside
Send os en mail
+45 63 14 20 20
FOCUS ADVOKATER P/S ∙ CVR-nr. 34045666

ODENSE ∙ KOLDING ∙ SVENDBORG ∙ KØBENHAVN ∙ HAMBORG


Du er tilmeldt vores nyhedsbrev på <<Email>>,
du kan opdatere dine oplysninger her eller afmelde her.