Copy
NYT FRA FOCUS ADVOKATER, JUNI 2020

Her får du seneste nyt fra Focus Advokater

Kommende arrangementer


30.6.2020, kl. 9.30-11.00, Webinar, v/ lejeretekspert Jakob Juul-Sandberg
Nye regler pr. 1.7.2020 i lejelovgivningen - Et webinar om konsekvenser og perspektiver for fremtidens udlejning
Deltag i Focus Advokaters webinar den 30. juni 2020 og få et overblik over ændringerne i lejeloven, boligreguleringsloven og andelsboligforeningsloven, der træder  kraft pr 1. juli 2020. Ændringerne er af stor betydning for ejendomsinvestorer, udlejere og lejere. Webinaret er gratis men kræver tilmelding. 

18.8.2020, 16.00-18.15, Nature Energy, Ørbækvej 260, Odense
FOCUS ACADEMY, netværksarrangement om cypercrime
Informations- og cybersikkerhed er i stigende grad blevet et ledelsesanliggende, i takt med at truslen er steget markant. Cybercrime og cybersikkerhed er derfor omdrejningspunktet for vores næste FOCUS ACADEMY-arrangement, hvor vi kombinerer det tekniske og juridiske perspektiv på udfordringer og løsninger i relation til cyberkriminalitet. Af samme årsag vil vi opfordre deltagerne til at tage deres IT-chef eller en anden kollega med ansvar for informationssikkerhed med. Arrangementet er gratis men kræver tilmelding. Nye medlemmer er også velkomne.
 

Ændringer i lejelov, boligreguleringslov og andelsboligforeningslov pr. 1. juli er nu vedtaget


Ændringerne i lejelovgivningen ved det såkaldte ”Blackstone-lovindgreb” er nu vedtaget i Folketinget. Læs her om, hvad lovændringerne medfører af yderligere pligter for en udlejer og andre forhold, som skal iagttages allerede fra den 1.7.2020. Læs mere her og/eller deltag i vores webinar om emnet.

Højesteret stadfæster praksis om begrænsningerne i brug af mails som kommunikationsform i boliglejeforhold


Lejeloven indeholder stadig regler, der i nogle tilfælde begrænser mulighed for at anvende mails som kommunikationsform i forholdet mellem udlejer og lejer. Det kan i nogle tilfælde have indgribende konsekvenser for parterne, såfremt man ikke er opmærksom på disse regler. Højesteret har den 5. maj 2020 afsagt en dom, der bekræfter dette. Læs mere her.

Forældrekøb af lejligheder - et overblik i 2020


Hvad skal du være opmærksom på ved forældrekøb af lejligheder?
Udover den generelle pris- og renteudvikling på boligmarkedet, der i sig selv kræver grundig omtanke og rådgivning, er der en række andre juridiske forhold, du skal være opmærksom på, når du vil købe. Læs mere her.

Konkurrencestyrelsen: Eksklusivaftaler var ulovlige


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har den 29. april 2020 afgjort, at Godik ApS, der bl.a. leverer festivaltoiletter, har misbrugt sin dominerende stilling fra 2014 til 2018. Få vores bemærkninger, herunder hvad du som virksomhed skal være OBS på som følge af COVID-19, her.

Jacob von Gehren nu tysk honorær konsul for hele Fyn og fire jyske kommuner


Stort tillykke til advokat og Rechtsanwalt Jacob von Gehren fra Focus Advokater, der er blevet udnævnt til tysk honorær konsul i kommunerne Middelfart, Assens, Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding. Læs mere her.

Ny praksis: Afbrydelse af forældelse af fordringer

Højesteretskendelse skaber klarhed om forældelse ved indbringelse for fogedretten af en del af en større fordring. Få her et indblik i tidligere praksis, og hvad du fremadrettet skal forholde dig til i relation til afbrydelse af forældelsen af dine fordringer her.

Guide til virksomheder i lyset af COVID-19


FAQ - virksomhedens juridiske spilleregler i lyset af COVID-19. Hold øje med vores guide, der opdateres løbende. Se mere her.

Er der noget, vi kan hjælpe med?

Vi står altid klar til at yde kvalificeret rådgivning.
63 14 20 20
Kontakt os

Besøg vores hjemmeside Besøg vores hjemmeside
Send os en mail Send os en mail
+45 63 14 20 20 +45 63 14 20 20
FOCUS ADVOKATER P/S ∙ CVR-nr. 34045666

ODENSE ∙ KOLDING ∙ SVENDBORG ∙ KØBENHAVN ∙ HAMBORG


Du er tilmeldt vores nyhedsbrev på <<Email>>,
du kan opdatere dine oplysninger her eller afmelde her.